فعال اصولگرا: دولت رئیسی دولت احمدینژاد نیست

باشگاه خبرنگاران/ دبيرکل حزب سبز درباره دولت سيد ابراهيم رئيسي توضيحاتي را ارائه داد.
حسين کنعاني مقدم دبيرکل حزب سبز در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شباهت دولت سيزدهم با دولت نهم و دهم توضيح داد: قبل از تشکيل دولت بنده بارها اشاره کردم که يکي از سازوکارهاي مخالفان دولت آقاي رئيسي و انتقاد به ايشان همين است که دولت سيزدهم دولت سوم احمدينژاد است که اين مورد را بارها به دوستان تذکر داديم که مراقب بازيهاي سياسي که در برابر رئيس جمهور شکل خواهد گرفت باشند.
وي ادامه داد: پس از تشکيل کابينه ديديم که حدود ۹ نفر از نفراتي که در کابينه دولت آقاي رئيسي هستند در کابينه دولت احمدي نژاد بودند، البته اين نفرات افرادي هستند که در دولت احمدي نژاد با وي و رفتارهايش مخالف بودند و در مقابل احمدي نژاد هم ايستادند، اما در بازي هاي سياسي مخالفان کوچکترين نقطه ضعف طرف مقابل را تبديل به بزرگترين مشکل ميکنند و به نوعي از کاه کوه ميسازند و سعي ميکنند از آن به نفع خود استفاده کنند.
وي افزود: با اين اوصاف بايد ديد که دولت آقاي رئيسي در آينده چگونه عمل خواهد کرد و آيا شبيه دولت احمدي نژاد عمل ميکند يا خير و در آن زمان ميتوان اظهار نظر قطعي داشت.
کنعاني مقدم درباره علت انتقادهاي کنوني به دولت سيزدهم نيز بيان کرد: باتوجه به اينکه دولت اصلاحات در گذشته و امروز خود را رقيب دولت آقاي رئيسي ميداند سعي ميکند با سياهنمايي و نقدهاي غيرمنصفانه عرصه رقابت سياسي را براي آقاي رئيسي تنگتر کند و افکار عمومي را به سمتي ببرد که اين دولت هم نميتواند کاري براي حل مشکلات انجام دهد.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي در پايان و درباره همافزايي در جناحهاي سياسي کشور گفت: متاسفانه در رقابتهاي سياسي هميشه اين مسئله وجود دارد که کساني که قدرت را براي خدمت ميخواهند بايد باهم همفکري کنند و در کنار هم باشند، دولت در سايه تشکيل دهند و هدفشان رفع مشکلات مردم باشد، اما وقتي جناح هاي سياسي قدرت را براي قدرت ميخواهند، سعي ميکنند طرف مقابل خود را حذف کنند و حذف رقيب را تنها راه به قدرت رسيدن ميدانند که بنده در دولت قبل هم اعلام کردم که ما نيازمند يک گفتمان ملي هستيم تا مشکلات مردم و کشور را حل کنيم نه اينکه مشکلات را بيشتر کنيم تا رقيب سياسي ما از ميدان خارج شود.