نماد آخرین خبر

محتشمی پور: تاج‌زاده دو هفته است که معترضانه روزه دارد

منبع
جماران
بروزرسانی
محتشمی پور: تاج‌زاده دو هفته است که معترضانه روزه دارد

جماران/ فخرالسادات محتشمی پور درباره بازداشت همسرش مصطفی تاجزاده گفت: ما به دلیل بی خبری از وضعیت همسرم، به شدت نگران جانشان هستیم. و انتظار می رود با تدبیری درست، آقای تاجزاده هرچه سریعتر آزاد شود. نیازی به عذرخواهی و دلجویی هم در این زمینه نیست و آقای تاجزاده همانطور که قبلاً هم چنین مطالبه ای نداشته، این بار نیز نخواهد داشت.
 
محتشمی پور گفت: در بازپرسی شعبه دو دادسرای مقدس به من گفتند که کیفرخواست آقای تاجزاده صادر شده و پرونده در دادگاه است. همسرم پیشتر گفته بود اگر پرونده اش ظرف دوهفته به دادگاه ارسال نشود، روزه داری اعتراضی خود را شروع خواهد کرد. حالا با اینکه پرونده ارسال شده، اما هنوز دادگاهی برای ایشان تشکیل نشده است و با این وصف ایشان دو هفته است که معترضانه روزه دارند. 

وی افزود: اتهامات اصلی آقای تاجزاده همان انتقادات صریحشان است و‌ مواردی که از قبل مطرح بوده و اتهام تازه ای در کار نیست. همسرم تاکنون هیچ بازجویی پس نداده و اعلام کرده تا به شکایتش از دبیر شورای نگهبان رسیدگی نشود، در هیچ دادگاه شرکت نمی کند. 

او بیان کرد: به آقای تاجزاده دو اتهام را تفهیم کرده اند، یکی امضای بیانیه ای اعتراضی مربوط به اقدامات خشونت آمیز نسبت به معترضین آبان ۹۸ و دوم اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت، این ها ادعاهایی هستند که تحت عنوان موارد اتهامی علیه آقای تاجزاده مطرح کرده اند.

محتشمی پور گفت: آقای تاجزاده از من درخواست چند کتاب از آثار شهید مطهری داشتند که وقتی به ایشان گفتم این کتاب ها را چندبار خوانده ای؛ گفت: «کتاب دیگری به ایشان نمی دهند.» اما به هرحال ۲ کتاب دیگر هم برای همسرم تهیه کردم که نمی دانم آنها را به ایشان داده اند یا خیر؟

او درباره بازداشت سیدمصطفی تاجزاده گفت: در صورت نگهداری آقای تاجزاده در سلول انفرادی خصوصا پس از ارسال پرونده به دادگاه، این کار کاملا غیرقانونی است.
 
 وی بیان کرد: آقای تاجزاده در طول این یک ماه، تنها دو تماس تلفنی با من و مادرشان داشته است. و با اینکه آقایان خواستندکه داروهای همسرم را برایشان ببرم، ولی من نمیدانم اینک در چه وضعیتی به سر میبرند. آقای تاجزاده در آخرین مکالمه ای که با من داشت، گفت که در بند دوالف اوین محبوس است، ولی امروز دیگر نمی دانیم که ایشان کجاست؟ از این رو، نسبت به حفظ جان آقای تاجزاده احساس خطر می کنم و‌نسبت به حفظ سلامتشان هشدار می دهم.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر