4
1
2.4K

خراسان/ نتایج مطالعه جدیدی نشان داده که اضافه کردن موز به نوشیدنیهایی مثل اسموتی میتواند جذب گروهی از ترکیبات مفید به نام «فِلاوِنولها» را بهطور قابلتوجهی کاهش دهد.
فلاونولها نوعی ترکیب گیاهی بسیار مفید با خواص آنتیاکسیدانی هستند که در صورت مصرف منظم، به بهبود عملکرد مغز، کاهش التهاب و سلامت قلب و عروق کمک میکنند. این ترکیبات بهطور طبیعی در خوراکیهایی مانند کاکائو، سیب، انگور و انواع توت یافت میشوند. محققان میگویند علت اصلی این اتفاق، وجود آنزیمی به نام «پلیفنولاکسیداز» در موز است که باعث تخریب فلاونولها میشود و در نتیجه جذب آنها در بدن مختل میشود.