ظروف تفلون بازسازی شده تهدیدی جدی برای سلامت است

ایرنا/ تهران- ایرنا- معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به نتایج آزمایشهای انجامشده، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تأکید کرد که این ظروف میتواند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرفکنندگان باشد.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان غذا و دارو، کلثوم خیرالهی با بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولاً نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، افزود: در بسیاری از موارد پوششهای استفادهشده غیراستاندارد و نامطمئن است و در اثر حرارت میتواند ترکیبات مضر را وارد غذا کند.
وی ادامه داد: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، بههیچوجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد زیرا تماس مواد غذایی با فلز پایه میتواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلایندههای خطرناک شود.
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت آگاهیرسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدد وارد بازار میشود، بهطور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم است و استفاده از آنها بهشدت سلامت مصرفکنندگان را تهدید میکند.
خیرالهی از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفاً از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.