نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد؛ 85هزار میلیارد جزای نقدی و 10 سال حبس

منبع
تسنيم
بروزرسانی
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد؛ 85هزار میلیارد جزای نقدی و 10 سال حبس

تسنیم/ رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان گفت: اعضای یک باند بین‌المللی و سازمان‌یافته قاچاق سیگار در بندرعباس به 85هزار میلیارد ریال جزای نقدی و 10 سال حبس محکوم شدند.

مجتبی قهرمانی، رئیس‌کل دادگستری هرمزگان گفت: پس از طی مراحل دادرسی در خصوص پرونده اعضای باند بین‌المللی قاچاق سیگار در بندرعباس، دادگاه انقلاب این شهرستان نسبت به صدور رأی این پرونده اقدام کرد.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان در تشریح جزئیات این خبر، اظهار داشت: در پی اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج)، یک شبکه 13نفره که به‌صورت بین‌المللی اقدام به قاچاق انواع سیگار و تنباکوی خارجی می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: با توجه به اینکه سیگار از جمله کالاهای مجاز مشروط است و ورود آن به کشور بدون رعایت تشریفات گمرکی مصداق قاچاق محسوب می‌شود، با اثبات این موضوع در دادگاه انقلاب بندرعباس، متهمان این پرونده به مجازات حبس تعزیری و جزای نقدی سنگین محکوم شده‌اند.

قهرمانی تصریح کرد: مطابق حکم صادره، اعضای این باند مجموعاً به 85 هزار میلیارد ریال جزای نقدی و 10 سال حبس تعزیری محکوم شده‌اند.

رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به شناسایی و توقیف اموال منقول و غیرمنقول از متهمان، بر اساس مقررات قانونی، جزای نقدی از محل فروش اموال توقیفی و همچنین وثایق متهمان وصول می‌شود و در صورت عدم پرداخت جزای نقدی، تا 15 سال حبس جایگزین آن خواهد شد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر