نماد آخرین خبر

دستاوردهای سفر رئیس قوه قضاییه به ایلام اعلام شد؛ اختصاص ۷۴۸ میلیارد تومان اعتبار

منبع
ايرنا
بروزرسانی
دستاوردهای سفر رئیس قوه قضاییه به ایلام اعلام شد؛ اختصاص ۷۴۸ میلیارد تومان اعتبار

ایرنا/ ایلام- ایرنا - سفر حجت‌الاسلام والمسلمین «غلامحسین محسنی اژه‌ای»، رئیس دستگاه قضا به ایلام با مصوبه‌ها و اقدام‌های مهمی از جمله اختصاص ۷۴۸ میلیارد تومان اعتبار، صدور بیش از ۵ هزار سند مالکیت و تثبیت مالکیت پروژه‌های بزرگ عمرانی همراه بود که به گفته رئیس کل دادگستری این استان آثار ماندگاری در ابعاد مختلف قضایی، عمرانی و اجتماعی بر جای خواهد گذاشت.

به گزارش ایرنا، عمران علی‌محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با تشریح نتایج و پیامدهای سفر رئیس قوه قضاییه به استان ایلام اظهار کرد: این سفر گامی مؤثر برای ارتقای سطح خدمات قضایی، تسریع در روند خدمت‌رسانی به مردم و تقویت زیرساخت‌های عدالت در استان بوده است.

عمران علی‌محمدی با اشاره به مهم‌ترین تصمیمات و مصوبات سفر رئیس قوه قضائیه به ایلام، افزود: در این سفر، ۷۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز، بهسازی و توسعه مراکز قضایی استان اختصاص یافت که این اعتبار در ایجاد ساختمان‌های جدید، به‌روزرسانی امکانات فنی و بهبود فضای خدمت‌رسانی به مردم هزینه خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از اقدامات مهم انجام‌شده در جریان این سفر، تسریع در روند صدور اسناد مالکیت بود، گفت: در جریان سفر رئیس دستگاه قضا سه هزار و ۳۰۰ جلد سند مالکیت برای متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در استان ایلام صادر و همچنین ۲ و هزار و ۲۰۰ فقره سند مالکیت نیز برای واحدهای مسکونی در روستاهای با جمعیت کمتر از ۲۵ هزار نفر به ثبت رسید.

رئیس کل دادگستری استان ایلام با اشاره به تثبیت مالکیت پروژه‌های بزرگ عمرانی استان اظهار کرد: همچنین اسناد مالکیت پالایشگاه گاز ایلام به مساحت ۲۵۰ هکتار و سد مخزنی ایلام به مساحت ۴۰۵ هکتار صادر شد و با پیگیری‌های انجام شده، فرآیند صدور سند برای باقی‌مانده اراضی دانشگاه ایلام نیز نهایی شد و به این ترتیب، علاوه بر ۹۰ هکتار پیشین، صدور سند برای ۱۱۰ هکتار دیگر در دستور کار قرار گرفته تا مجموع اراضی دانشگاه به ۲۰۰ هکتار افزایش یابد.

وی با بیان اینکه ارتباط مستقیم مسئولان قضایی با مردم یکی از محورهای مهم این سفر بود، گفت: در جریان حضور رئیس قوه قضاییه و هیأت عالی همراه در استان، ۴۲۵ نفر از مردم شریف استان ایلام به‌صورت چهره‌به‌چهره با مسئولان قضایی کشور دیدار و مشکلات و درخواست‌های خود را مطرح کردند.

به گفته علی‌محمدی، در این سفر در مجموع یک هزار و ۵۴۲ فقره درخواست و نامه مردمی دریافت شد که نزدیک به ۱۵۰ مورد از آن‌ها مربوط به دستگاه‌های اجرایی و دولتی بود و بلافاصله جهت رسیدگی و پیگیری به مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری ارجاع شد.

رئیس کل دادگستری استان ایلام یادآور شد: بدون تردید، سفر رئیس قوه قضاییه به ایلام، نقطه عطفی در مسیر توسعه قضایی، تثبیت حقوق مالکیت و بهبود ارائه خدمات به مردم استان است و به زودی آثار ملموس این اقدامات در زندگی روزمره مردم شریف ایلام نمایان خواهد شد.

محسنی اژه‌ای به همراه جمعی از معاونان، رؤسای سازمان‌های تابعه و مدیران ارشد قوه قضاییه، صبح سه شنبه(۲۹ مهر) با هدف پیگیری مصوبات سفر پیشین و بررسی میدانی مسائل مردم و دستگاه قضایی استان وارد ایلام شد.

رئیس دستگاه قضا در بدو ورود، مورد استقبال نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه، استاندار، رئیس کل دادگستری و جمعی از مسئولان ارشد ایلام قرار گرفت.





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله