نماد آخرین خبر

شرکت های پتروشیمی‌ پای کار آموزشY ۲۹.۵ همت برای هوشمندسازی مدارس کشور

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شرکت های پتروشیمی‌ پای کار آموزشY ۲۹.۵ همت برای هوشمندسازی مدارس کشور

ایرنا/ تهران -ایرنا- وزیر آموزش و پرورش گفت: با توافق صورت‌گرفته، تمام شرکت‌های پتروشیمی کشور متعهد شده‌اند در قالب طرحی به ارزش ۲۹.۵ همت، استانداردسازی، هوشمندسازی و تجهیز کلاس‌های درس را بر عهده بگیرند.

به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی روز سه شنبه در گفت و گوی تلفنی با ناظران معین پروژه‌های در حال احداث نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی استان کردستان با قدردانی از تلاش‌های همکاران ستادی، مدیران استانی و ناظران پروژه‌ها، نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی را یکی از مأموریت‌های مهم و راهبردی آموزش و پرورش در گام دوم تحول دانست و افزود: تحقق عدالت آموزشی نیازمند تحرک جدی در کف میدان، حضور فعال مدیران مناطق و شکل‌گیری شبکه‌ای برای نظارت، هدایت و حمایت مستمر از پروژه‌هاست.

کاظمی با اشاره به ضرورت تشکیل تیم‌های توانمند در سطح پروژه‌ها، افزود: در هر پروژه باید مجموعه‌ای متشکل از هیئت‌امنا، دغدغه‌مندان تعلیم و تربیت و نیروهای مردمی فعال باشند تا کارها با کیفیت، سرعت و نظارت دقیق پیش برود.

وی با اشاره به نقش «معین‌های استانی» در پیشبرد برنامه‌ها، اظهار کرد: بر اساس جمع‌بندی‌های انجام‌شده، خانم حشمتیان به‌عنوان معین استان کردستان، مسئولیت پیگیری تمامی برنامه‌ها از جمله پروژه‌های عمرانی، اجتماعی و طرح‌های مکمل مانند «پروژه مهر» را برعهده خواهند داشت.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت بالای مشارکت مردمی، گفت: در پویش «به ساز مدرسه، بساز مدرسه»، حدود ۶ میلیون نفر مشارکت داشتند و این تجربه موفق نشان می‌دهد که با بهره‌گیری از گروه‌های اجتماعی، مساجد، محلات، روستاها و ابتکارات خلاقانه می‌توان دامنه این مشارکت را به‌صورت چشمگیری گسترش داد.

وی مستندسازی، انتقال تجربه‌ها به خط مقدم اجرا و ایجاد انگیزه و تحرک در استان‌ها را از الزامات موفقیت این نهضت دانست و تأکید کرد: آنچه از سوی ستاد مطرح می‌شود صرفا خطوط کلی ایجاد تحرک است و خلاقیت مدیران و همکاران استانی می‌تواند بسیار فراتر از این چارچوب‌ها عمل کند.

کاظمی از یک تحول بزرگ ملی در حوزه تجهیزات آموزشی خبر داد و گفت: با توافق صورت‌گرفته، تمام شرکت‌های پتروشیمی کشور متعهد شده‌اند در قالب طرحی به ارزش ۲۹.۵همت، استانداردسازی، هوشمندسازی و تجهیز کلاس‌های درس را بر عهده بگیرند؛ به‌گونه‌ای که تأمین تجهیزات، انتقال، آموزش و بهره‌برداری توسط خود این مجموعه‌ها انجام خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش این اقدام را یک تحول کم‌سابقه در نظام آموزشی کشور دانست و ابراز امیدواری کرد: با همراهی همکاران، بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این طرح به‌صورت هم‌زمان پیش برود و در کنار آن، برنامه‌های کیفیت‌بخشی آموزشی که از سوی معاونت‌های آموزشی دنبال می‌شود، به نتایج ملموس و عینی منجر شود.

وزیر آموزش و پرورش با قدردانی از تلاش همه دست‌اندرکاران، برای ناظران، مدیران و فعالان این حوزه آرزوی توفیق و موفقیت کرد.





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله