1. برگزیده
جامعه و حوادث

قائم‌مقام وزیر علوم از حضوری شدن دانشگاه‌ها خبر داد

منبع
مهر
بروزرسانی
قائم‌مقام وزیر علوم از حضوری شدن دانشگاه‌ها خبر داد

مهر/ مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از حضوری شدن دانشگاه‌ها برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در آینده‌ای نزدیک خبر دادند.

مسعود شمس‌بخش، قائم‌مقام وزیر علوم درباره حضوری شدن دانشگاه‌ها گفت: امیدواریم در آینده نزدیک آموزش سطح تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) را برای دانشجویان به صورت حضوری ارائه شود.
در ادامه، رضا نقی‌زاده، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی، نیز به خبرنگار مهر توضیح داد: هنوز همان ابلاغیه فروردین‌ماه مبنی بر آموزش مجازی برقرار است، اما در تاریخ ۹ اردیبهشت‌ماه، ابلاغیه ای توسط دکتر شمس‌بخش از سوی وزارتخانه اعلام شد که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی به‌ویژه دانشجویان در دوره پژوهشی، تمهیدات لازم برای حضور در مکان‌هایی مانند آزمایشگاه و کتابخانه فراهم شود.
وی همچنین گفت: همچنین در ابلاغیه‌ای که معاونت آموزشی وزارت علوم سه روز پیش صادر کرده، برگزاری دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی به صورت حضوری اعلام شده است.
نقی‌زاده تأکید کرد: فقط در شرایط خاص امکان برگزاری مجازی وجود دارد و درباره آزمون جامع اختیار تصمیم‌گیری با دانشگاه‌ها گذاشته شده تا بر اساس تصمیمات مصوب حضوری یا مجازی برگزار شود.
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی در پایان افزود: وزارت علوم تلاش می‌کند به‌تدریج به سمت آموزش حضوری حرکت کند، اما اعلام نهایی نیازمند جمع‌بندی و ابلاغ مصوبات است و پس از تکمیل فرایند، اطلاع‌رسانی می‌شود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره