اولویت بندیهای تزریق واکسن مشخص شد

باشگاه خبرنگاران/ رئيس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت گفت: اولويت بنديهاي تزريق واکسن مشخص شده است و کادر درمان در اولويت قرار دارند.
محسن شتي رئيس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت با حضور در شبکه سلامت اظهار کرد: در دنيا اولويتهاي واکسيناسيون براساس معيارهاي مشخصي در نظر گرفته ميشود لذا طبق سند ملي واکسيناسيون اولويت بنديهاي تزريق واکسن مشخص شده است، در مرحله اول کادر بهداشت و درمان و افرادي که در آيسييوها و مراکز درماني فعاليت ميکنند، در اولويت قرار گرفتهاند.
او افزود: فاز دوم واکسيناسيون کرونا براي افراد بالاي ۸۰ سال شروع شده و قرار است تا همه اين افراد واکسن بزنند.
او گفت: با افراد بالاي ۸۰ سال در حال تماس هستيم و براي گرفتن واکسن کرونا از آنها دعوت به عمل ميآوريم تا در زمان و محل خاصي که از قبل پيش بيني شده است، حضور يابند.
شتي تصريح کرد: يک ميليون و ۱۵۰ هزار نفر بالاي ۸۰ سال در کشور داريم که کار واکسيناسيون آنها شروع شده است، لذا سالمندان بايد مورد حفاظت قرار بگيرند، اثر واکسن در جلوگيري از ابتلا به موارد شديد بيماري است به طوري که ميزان مرگ و مير را هم نيز کاهش ميدهد.
رئيس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت تصريح کرد: براي ثبت نام فرآيند تزريق واکسن کرونا، نيازي به مراجعه حضوري نيست، زيرا نميخواهيم عزيزانمان در واحدهاي بهداشتي حضور فيزيکي داشته باشند، بنابراين در حال حاضر نيازي به هيچ گونه ثبت نام حضوري و مجازي نيست.
شتي با اشاره به اينکه فاز ۱ واکسيناسيون به صورت رسمي انجام شده و در کشور در حال لکه گيري هستيم گفت: اين هفته واکسن به دست افراد معلول جسمي و حرکتي، رواني و رواني مزمن ميرسد، کساني که به هر دليل نتوانستند واکسن در فاز يک دريافت کنند لکه گيري آنها در تمام کشور انجام خواهد شد.
رئيس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت با اشاره به اينکه پرسنل بهداشت و درمان واکسن دريافت کردهاند و اکنون وارد فاز دو شدهايم، افزود: سن فاکتور و معيار ارزشمندي است و بر اساس آن اقدام به تزريق واکسن ميکنيم، از مردم خواهش ميکنيم به پيامهاي شبکههاي اجتماعي توجه نکنند، واکسيناسيون کشور تحت مديريت مرکز مديريت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت است لذا طبق برنامه با کمترين خطر و در اولين فرصت از افراد دعوت خواهيم کرد.


















