مراکز تعویض پلاک خودرو باز شد

منبع
فارس
بروزرسانی
مراکز تعویض پلاک خودرو باز شد

فارس/ رييس مرکز شماره گذاري پليس راهور ناجا از بازگشايي مراکز تعويض پلاک در تهران و تمام استان‌هاي کشور خبر داد.

علي محمدي رييس مرکز شماره گذاري پليس راهور ناجا در خصوص آخرين وضعيت فعاليت مراکز تعويض پلاک اظهار داشت: بنابر ابلاغ ستاد ملي مقابله با کرونا مبني بر فعاليت مشاغل گروه دوم در شهرهاي قرمز، کليه مراکز تعويض پلاک و شماره‌گذاري در تمام استان‌هاي کشور بازگشايي شده و مشغول به ارائه خدمات هستند.

رييس مرکز شماره گذاري پليس راهور ناجا با بيان اين مطلب که بايد شهروندان از طريق سايت راهور ۱۲۰ و نوبت دهي اينترنتي بازه زماني و مرکز مد نظر خود را انتخاب کنند، تصريح کرد: رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و خودداري از آوردن همراه اضافي از جمله مواردي است که بايد‌ شهروندان مدنظر داشته باشند.

​وي گفت: ساعت کاري مراکز تعويض پلاک در تمام کشور از ساعت ۷ صبح تا ۱۵ بوده و بعد از اتمام ماه رمضان از روز شنبه به بعد از ۷ تا ۱۶ خواهد بود.

سرهنگ محمدي در پاسخ به ديگر پرسش در خصوص اعتبار وکالتنامه هاي منقضي اعلام کرد: به تعداد روزهاي تعطيل در هر استان به اعتبار وکالتنامه ها افزوده مي شود؛ بنابراين هموطنان نگراني نداشته و بعد از دريافت نوبت اينترنتي در بازه زماني مدنظر خود براي دريافت خدمات براي تعويض پلاک به مراکز شماره گذاري پليس راهور مراجعه کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره