نماد آخرین خبر

طغیان ستاره‌ای که اروپا برایش می‌جنگید

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
طغیان ستاره‌ای که اروپا برایش می‌جنگید

ورزش 3/ستاره جوان فرانسوی خط دفاع منچستریونایتد شروع به نشان دادن سطحی کرده که نیمی از اروپا برای جذب او رقابت می‌کردند.

از شایعات فصل گذشته تا تبدیل شدن به بازیکنی تقریباً غیرقابل‌جایگزین. لنی یورو (19 ساله، فرانسوی) در اولدترافورد ورق را برگردانده است. آن هم در زمانی کوتاه و با تلاش. پس از یک بازی آرام و دلپذیر برای منچستریونایتدِ روبن آموریم در لیگ برتر (پیروزی 2-0 مقابل ساندرلند)، شادی به تئاتر رؤیاها بازگشته است. نشانه‌های امید در تیم آموریم و احساسات مثبت از عملکرد چند بازیکن: امبومو، مونت، ششکو، کاسمیرو و البته یورو. عملکرد این مدافع جوان فرانسوی تعجب‌آور نیست. در این یک ماه و نیم رقابت، او بهترین عملکرد را در ترکیب شیاطین سرخ داشته است.

یورو در فصل مهمی در انگلیس قرار داشت. پس از یک فصل بد در اولین حضورش در لیگ برتر، که با مصدومیت سخت پای او همراه بود، شایعات درباره انتقالش مدام بالا می‌گرفت. 62 میلیون یورویی که به لیل پرداخت شده بود، شروع به سنگینی کردن کرده بود. به نظر می‌رسید این خرید ارزان به یک شکست تبدیل شده است. اما تابستان برای یورو یک تحول بود. 
این مدافع بااستعداد نشان می‌دهد چرا نیمی از اروپا آرزوی جذب او را داشتند. او در تمام هفت بازی لیگ برتر که یونایتد تاکنون انجام داده، غیرقابل‌جایگزین بوده است. خط دفاعی سه نفره که در تیم آموریم رایج است، همیشه یورو را در خود داشته و او به‌وضوح در این شروع فصل پیشرفت کرده است. وقتی او در ترکیب اصلی نبوده، تیمش این نبود را حس کرده است، مانند فاجعه مقابل برنتفورد. یورو حضورش در زمین را تقویت کرده و موقعیت‌یابی بهتری در خط دفاعی نشان می‌دهد (بازی با سه مدافع به نفع اوست). او که معمولاً به‌عنوان مدافع میانی راست بازی می‌کند، قد بلندش به او کمک می‌کند تا در دفاع یک نقطه اطمینان باشد و در حمله گزینه‌ای جدی.
یورو، سرمایه‌ای برای استراتژی نقل‌وانتقالات، شرطی برای آینده و بازیکنی با پتانسیل چندین سال حضور در منچستریونایتد، سرانجام نور امید را می‌بیند. انرژی‌های تازه در اولدترافورد، در باشگاهی که هوادارانش به هر نشانه امیدی چنگ می‌زنند.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید