نماد آخرین خبر

میلاد سورگی : دلیلی نداشت 3 امتیاز از ما کسر شود

منبع
تسنيم
بروزرسانی
میلاد سورگی : دلیلی نداشت 3 امتیاز از ما کسر شود

تسنیم/وینگر تیم فوتبال شمس آذر قزوین گفت: دلیلی نداشت از تیم شمس آذر سه امتیاز کسر شود و همین موضوع تیم ما را با چالش مواجه کرد.
میلاد سورگی  درباره بازگشت سه امتیازی که از سه تیم لیگ برتری کسر شده بود، گفت: واقعاً دلیلی نداشت که از این تیم‌ها امتیاز کسر شود. این مسائل به خارج از زمین فوتبال ارتباط داشت و نباید کسر امتیاز قبل از شروع لیگ برتر رخ می‌داد. ما هر وقت به جدول نگاه می‌کردیم، در رده آخر قرار داشتیم و همین موضوع شمس آذر را با چالش مواجه کرد، چون بازیکنان از لحاظ ذهنی به‌هم ریختند و تمرکز لازم را نداشتند.
وینگر تیم فوتبال شمس آذر قزوین در ادامه تصریح کرد: خدا را شکر می‌کنیم که این سه امتیاز برگشت تا حداقل از لحاظ ذهنی در شرایط بهتری قرار بگیریم، ولی مسئله‌ دیگری که برای ما آزاردهنده شده، اشتباهات داوری است. ما در چهار پنج بازی بابت اشتباهات داوری لطمه دیدیم و اگر این اشتباهات نبود الان در بین تیم‌های بالای جدول بودیم. تیم ما از لحاظ بودجه در رده‌های آخر لیگ قرار دارد، با این اوصاف چرا باید بابت اشتباهات داوری اینقدر ضرر کنیم؟
وی همچنین خاطر نشان کرد: در همین بازی با سپاهان هم بابت داوری ضرر کردیم. در محوطه جریمه توپ به دست بازیکن حریف خورد که داور هم نزدیک صحنه حضور داشت، ولی پنالتی نگرفت. برای من عجیب است که چرا در بازی به این مهمی VAR وجود نداشت، جالب اینجاست که پارسال هم مقابل همین سپاهان گل سالم زدیم، ولی با وجود VAR گل سالم ما را رد کردند. در نهایت هم می‌خواهند داور را محروم کنند، ولی محروم کردن داور چه فایده‌ای برای تیم ما دارد؟


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره