نماد آخرین خبر

ترمیناتور آماده شکستن رکوردی دیگر

منبع
ايسنا
بروزرسانی
ترمیناتور آماده شکستن رکوردی دیگر

ایسنا/ارلینگ هالند می‌تواند تنها بازیکنی باشد که در پنج بازی متوالی لیگ قهرمانان اروپا برای سه تیم مختلف گلزنی می‌کند.دو تیم منچسترسیتی و بوروسیا دورتموند امشب (چهارشنبه، ۱۴ آبان) در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می‌روند. دو تیم در این فصل عملکرد مشابهی داشته‌اند و تاکنون هفت امتیاز را از سه بازی در رقابت‌های اروپایی به دست آورده‌اند.
ارلینگ هالند یا ترمیناتو - همانطور که رقیبانش او را صدا می‌زنند - از ابتدای فصل ۱۷ گل و یک پاس گل را به ثبت رسانده است. شماره ۹ سیتی برای سومین بار با بوروسیا دورتموند روبه‌رو می‌شود و در آخرین بازی با یک ضربه دیدنی برای همشهری‌ها گلزنی کرد. هالند در دو فصل و نیم حضورش در آلمان در ۸۹ بازی ۸۶ گل به ثمر رساند که آمار خیره‌کننده‌ای است.
او همچنین در این فصل اولین کسی شد که در لیگ قهرمانان اروپا تنها در ۵۰ بازی ۵۲ گل به ثمر رسانده است. در واقع او زودتر از هر بازیکن دیگری به رکورد ۵۰ گل زده در لیگ قهرمانان اروپا رسیده است و از همین حالا تهدیدی آشکار برای کریستیانو رونالدو محسوب می‌شود.
بهترین عملکرد ارلینگ در لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۲ به ثبت رسید که در نخستین سال حضورش در منچسترسیتی در این مسابقات در یازده مسابقه دوازده گل زد و در نهایت نخستین جام قهرمانی تاریخ باشگاه را برای تیمش کسب کرد.
منچسترسیتی در ادامه فصل به مصاف تیم‌های بایر لورکوزن، رئال مادرید، بوده‌ گلیمت و گالاتاسرای خواهد رفت. در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا کریستیانو رونالدو (۱۴۰)، لیونل مسی (۱۲۹) و روبرت لواندوفسکی (۱۰۵) تنها بازیکنانی هستند که توانسته‌اند شمار گل‌هایشان را در لیگ قهرمانان سه‌رقمی کنند و حالا هالند در این مسیر به سرعت پیش می‌روند. البته هدف‌های بعدی‌ هالند در مسیر رکوردشکنی در لیگ قهرمانان اروپا رود فان‌نیستلروی (۵۶) و توماس مولر (۵۷) خواهند بود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره