نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

جلسه حساس اوسمار با معاون ورزشی جدید پرسپولیس

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
جلسه حساس اوسمار با معاون ورزشی جدید پرسپولیس

ورزش 3/محسن خلیلی در اولین اقدام قصد دارد جلسه مهمی را با اوسمار ویه‌را برگزار کند.
  از حضور اوسمار ویرا در پرسپولیس و اولین جلساتی که این مربی با پیمان حدادی داشت، قرار شد سرمربی برزیلی لیست بازیکنان درخواستی خود را به محمد انصاری معاون ورزشی وقت باشگاه داده و او نیز مدیرعامل و هیأت مدیره را در جریان امور قرار دهد. با این حال دوران همکاری مشترک انصاری و اوسمار طولانی نشد.
حالا قرار است محسن خلیلی در اولین اقدام جلسه‌ای با اوسمار داشته باشد و با اعلام اسامی گزینه‌های مدنظر اوسمار، لیست مدنظر این مربی به اطلاع حدادی و هیأت مدیره برسد تا مقدمات جذب این نفرات انجام شود و البته خلیلی قطعاً شرایط لیست و نفرات مدنظر اوسمار را با توجه به بودجه بانک شهر برای نقل و انتقالات زمستانی بررسی خواهد کرد. این بررسی از نظر ورزشی هم انجام خواهد شد تا بازیکنانی که مدتی طولانی بازی نکرده‌اند و مصدومیت‌های زیادی داشته‌اند سر از پرسپولیس درنیاورند.
پرسپولیس و رضا درویش در نقل و انتقالات تابستانی شروعی فوق‌العاده و غافلگیرکننده داشتند تا جایی که درویش با وجود مخالفان بسیاری که داشت تا مرز «پرز» شدن دوباره پیش رفت اما جنگ 12روزه باعث شد تا قطار متوقف شود. بعد از جنگ، باشگاه پرسپولیس درگیر جدایی کارتال و سپس به خدمت گرفتن سرمربی جدید شد. با شروع به کار هاشمیان دوباره چرخ نقل و انتقالاتی چرخید و سه بازیکن دیگر جذب شدند اما عملیات تکمیل اسکواد تیم کامل نشد.


وسواس وحید هاشمیان برای انتخاب بازیکنان خارجی در پست‌های مدنظرش و البته درگیری با چالش‌های ناشی از نتایج ضعیف در رقابت‌های لیگ برتر باعث شد این پروژه هر روز کند و کندتر شود تا جایی که به یکباره همه چیز متوقف شد. هاشمیان که تصور می‌کرد با همین اسکواد می‌تواند شرایط را تغییر دهد ادامه روند نقل و انتقالاتی را به نیم‌فصل موکول کرد اما بعد از چند نتیجه ضعیف کنار رفت تا بعد از جذب اوریه، باکیچ و ابرقویی که در دوران سرمربیگری او اتفاق افتاد با بازیکن دیگری همکاری تازه‌ای را آغاز نکند.
با ورود اوسمار به کادرفنی دوباره بحث جذب بازیکنان خارجی برای پست‌های لازم مطرح شده و هر روز با شنیدن اسامی جدید و نام‌آشنا داغ و داغ‌تر می‌شود. به احتمال زیاد این اخبار تا زمان باز شدن پنجره نقل و انتقالات در زمستان پیرامون پرسپولیس گسترده‌تر و متعدد‌تر خواهد شد و همه رسانه‌ها درباره نیازهای اوسمار و محتوای سبد خرید او خواهند نوشت و متعاقب این مسأله هواداران با سیل کامنت‌های خود درباره این گزینه‌ها نظر داده و بعضاً مشخص می‌کنند که کی بیاید و کی نیاید.
با وجود این یک نکته فوق‌العاده مهم در لابه‌لای هیاهوی این اسامی بعضاً دهان‌پرکن وجود دارد و آن اهمیت تقویت تیم در نقل و انتقالات زمستانی است. اتفاقی که دقیقاً دو سال قبل در پرسپولیس رخ داد و تیمی که برای رقابت در راه قهرمانی دچار نوسان شده و البته تغییراتی را در کادر فنی متحمل شده بود با جذب سه چهار بازیکن شاخص و تأثیرگذار، روز آخر گوی قهرمانی را ربود و به یکی از دراماتیک‌ترین قهرمانی‌هایش دست یافت.
در آن مقطع حسین بادامکی معان ورزشی باشگاه پرسپولیس بود که در پروسه نهایی شدن این چهار انتقال نقش ایفا کرد هر چند نباید از کنار نام درویش و تیم مدیریتی باشگاه به‌راحتی عبور کرد. همچنین در مقطعی که خبری از کنسرسیوم بانکی و بانک شهر نبود، طبیعت به‌عنوان اسپانسر پرسپولیس پای کار آمد و در جذب این بازیکنان نقش‌آفرینی کرد تا آن انتقال‌های مهم و مؤثر نهایی شود.
از سوی دیگر آنچه باعث شد تا تدبیر مدیران باشگاه پرسپولیس در آن مقطع به ثمر بنشیند این بود که سراغ گزینه‌های آزاد یا نفراتی رفت که انتقال‌شان شدنی بود آن هم در شرایطی که همه می‌دانستند عبدالکریم حسن ملی‌پوش و مرد سال فوتبال آسیا بوده، اورونوف یک استعداد در فوتبال آسیاست، خدابنده‌لو از تیم ملی امید آمده و عیسی یکی از بهترین مهاجمان لیگ برتر بوده است.


حالا و در شرایطی که محسن خلیلی به‌عنوان معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس مشغول به کار شده همه انتظار دارند این باشگاه در پنجره زمستانی شرایط متفاوتی را نسبت به فصل قبل که فقط سردار دورسون را به خدمت گرفت تجربه کند. در واقع خلیلی هم مثل بادامکی یک معاون ورزشی کاملاً فوتبالی از جنس و بدنه پرسپولیس است که دقیقاً می‌داند تیم به چه بازیکنانی نیاز دارد یا اصلاً در این مقطع جذب چه نفراتی شدنی است.
البته که نقش اوسمار در این نقل و انتقالات پررنگ خواهد بود اما تدبیر و هدفگذاری درست در فصل زمستان برای خریدهای مؤثر و کارگشا از اهمیت بیشتری برخوردار است.
هر چند با بازشدن پنجره زمستانی تعداد زیادی از بازیکنان خواستار جابه‌جایی و جدایی از تیم‌های خود هستند و این‌گونه نیست که باشگاه پسپولیس فقط دنبال بازیکن آزاد باشد اما اگر انتقالی نشدنی باشد فقط وقت باشگاه را خواهد گرفت و چنانچه به نتیجه نینجامد برای پرسپولیس حواشی بسیاری ایجاد خواهد کرد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره