نماد آخرین خبر

یامال به دیگو مارادونا رسید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
یامال به دیگو مارادونا رسید

ایرنا/ستاره جوان تیم فوتبال بارسلونا در مسیری گام بر می‌دارد که احتمال شکستن رکورد بسیاری از بزرگان فوتبال در آن وجود دارد.
تیم فوتبال بارسلونا روز گذشته با برتری سه بر یک برابر الچه، صدرنشین لالیگا باقی ماند. برای تیم بارسلونا در دقیقه ۶ لامین یامال گلزنی کرد؛ گلی که این بازیکن جوان را به رکورد یکی از بزرگترین ستاره‌های فوتبال جهان رساند.
این ستاره جوان با ۱۸ سال و ۲۰۲ روز به آمار شگفت انگیز ۱۰۰ گل و پاس گل رسیده است. وی تا کنون ۴۴ گل و ۵۶ پاس گل در ۱۵۷ بازی ملی و باشگاهی به نام خود ثبت کرده است.
یامال با ۳۸ گل زده برای بارسلونا، به رکورد دیگو مارادونا در این تیم رسید. ستاره جوان کاتالان‌ها در تیم ملی اسپانیا نیز در ۲۳ بازی ۶ گل به ثمر رساند و ۱۱ پاس گل به نام خود ثبت کرده است.
یامال که از وی به عنوان ستاره نوظهور فوتبال جهان یاد می‌شود در فصل گذشته و تمام رقابت‌های فوتبالی ۱۸ گل به ثمر رساند و ۲۲ پاس را نیز ثبت کرد. او در فصل کنونی نیز به رکورد ۱۳ گل و ۱۴ پاس گل در بازی‌های باشگاهی و ملی رسیده است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره