نماد آخرین خبر

فاز جدید یک رقابت کهنه در استقلال

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
فاز جدید یک رقابت کهنه در استقلال

ورزش 3/آنتونیو آدان و حبیب فرعباسی دو دروازه‌بان استقلال که از ابتدای فصل به تناوب در مسابقات مختلف به میدان رفته‌اند، همچنان به رقابت خود در تمرینات ادامه می‌دهند.

بعد از چند هفته بازی کردن حبیب فرعباسی ، نوبت به آدان رسید تا مقابل مس رفسنجان به میدان برود و دروازه آبی‌پوشان را بسته نگه دارد.

این رقابت نسبتا طولانی میان دو دروازه‌بان استقلال از ابتدای فصل باعث نشده که هیچ‌کدام از آنها به صورت قطعی گلر اول تیم خود باشند و بعید است تا پایان فصل هم چنین اتفاقی رخ بدهد.

با این حال فرعباسی و آدان از امروز وارد فاز تازه‌‌ای از رقابت برای تصاحب دروازه آبی‌پوشان شده‌اند. این دو دروازه‌بان که با نظر ریکاردو ساپینتو به استقلال آمده بودند، حالا باید برای جلب نظر سهراب بختیاری‌زاده تلاش کنند و فرصت بازی کردن به دست بیاورند.

بی‌شک عملکرد خوب آنها در موفقیت استقلال برای قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی بسیار تاثیرگذار است و بختیاری‌زاده هم از آماده ترین دروازه‌بان خود در مسابقات پیش رو استفاده خواهد کرد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره