نماد آخرین خبر

بازگشت مهاجم مورد غضب وریا به تمرین استقلال

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بازگشت مهاجم مورد غضب وریا به تمرین استقلال

ورزش 3/داکنز نازون که توسط وریا غفوری از تمرینات کنار گذاشته شده بود، امروز در محل تمرین آبی‌ها حضور یافت.

داکنز نازون که در روزهای اخیر نامش بیش از هر زمان دیگری در اطراف تمرینات استقلال شنیده می‌شد، امروز بالاخره در محل تمرین آبی‌ها حاضر شد. مهاجم اهل هائیتی که پیش از بازی با مس به دلیل شرایط بدنی نامناسب از لیست خط خورد و در تمرینات اخیر نیز غایب بود، حالا به جمع شاگردان سهراب بختیاری‌زاده بازگشته است.
با این حال علت اصلی غیبت چند روز اخیر او ترک ایران برای انجام امور اداری مربوط به ویزای آمریکا بود. نازون که یکی از مهره‌های اصلی تیم ملی هائیتی محسوب می‌شود و همراه این تیم به جام جهانی 2026 صعود کرده، برای طی مراحل دریافت ویزا راهی دبی شد و با هماهنگی باشگاه این سفر را انجام داد. همین موضوع باعث شد در تمرینات اخیر حضور نداشته باشد.
حالا با بازگشت او به تمرین، این پرسش مطرح است که آیا برای بازی فردا در فهرست تیم قرار می‌گیرد یا نه. از یک سو نازون باید نظر مثبت کادر فنی را از نظر آمادگی بدنی جلب کند و از سوی دیگر زمان کوتاه حضورش در تمرینات می‌تواند روی تصمیم نهایی اثر بگذارد. باید دید بختیاری‌زاده چه تصمیمی درباره مهاجم هائیتیایی خواهد گرفت و آیا او فرصت بازگشت به ترکیب را پیدا می‌کند یا همچنان باید منتظر بماند.

 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره