نماد آخرین خبر

اوتامندی به ریورپلاته پیوست

منبع
تسنيم
بروزرسانی
اوتامندی به ریورپلاته پیوست

تسنیم/مهاجم چند فصل اخیر بنفیکا به طور رسمی به ریورپلاته آرژانتین ملحق شد.
باشگاه ریورپلاته به طور رسمی خبر از به خدمت گرفتن نیکلاس اوتامندی به عنوان بازیکن آزاد با قراردادی یک و نیم ساله داد. طبق اعلام این باشگاه قرارداد این ملی‌پوش آرژانتینی با ریورپلاته از تاریخ یکم جولای 2026 (10 تیر) آغاز و تا تاریخ 31 دسامبر 2027 (10 دی 1406) معتبر خواهد بود.
اوتامندی که پیش از این در جام‌های جهانی 2010، 2018 و 2022 تیم ملی فوتبال آرژانتین را همراهی کرد و حالا قرار است در جام جهانی 2026 چهارمین حضور در این رقابت‌ها را تجربه کند، در پایان فصل اخیر پس از شش فصل حضور در بنفیکا، با منقضی شدن قراردادش از این تیم پرتغالی جدا شد.
این مدافع 38 ساله که سابقه بازی در تیم‌هایی پورتو، والنسیا، اتلتیکو مینیرو و منچسترسیتی را هم در کارنامه حرفه‌ای‌اش دارد، پس از پایان بیست‌وسومین دوره مسابقات جام جهانی، کارش را در تیم جدیدش یعنی ریورپلاته آغاز خواهد کرد.
اوتامندی که تاکنون 130 بازی ملی با پیراهن آرژانتین انجام داده، پس از 16 سال به فوتبال باشگاهی آرژانتین بازمی‌گردد. او فوتبال حرفه‌ای‌اش را در سال 2007 با تیم ولس سارفیلد آرژانتین آغاز کرد و پس از سه سال حضور در این تیم، ماجراجویی‌اش در فوتبال اروپا را با تیم پورتو آغاز کرد.



 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره