اینتر فرزند اسطوره‌اش را جذب کرد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
اینتر فرزند اسطوره‌اش را جذب کرد

ورزش 3/همان‌طور که انتظار می‌رفت، باشگاه اینتر به‌طور رسمی بند بازخرید ۲۳ میلیون یورویی الکساندار استانکوویچ را فعال کرد.

در بیانیه رسمی اینتر آمده است:«باشگاه اینترمیلان تأیید می‌کند که بند بازخرید الکساندار استانکوویچ از کلاب بروژ را فعال کرده است. این هافبک متولد ۲۰۰۵ پس از امضای قراردادی که از اول ژوئیه ۲۰۲۶ تا ۳۰ ژوئن ۲۰۳۱ اعتبار دارد، به اینتر بازمی‌گردد.»
الکساندار فرزند دژان استانکوویچ، اسطوره اینتر، است. برادرش فیلیپ استانکوویچ که دروازه‌بان است نیز مانند او از آکادمی جوانان نراتزوری رشد کرده است. استانکوویچ تابستان گذشته با مبلغ ۹.۵ میلیون یورو به کلاب بروژ فروخته شد، اما مذاکرات انتقال او هفته‌ها طول کشید؛ زیرا مدیران اینتر اصرار داشتند که حتماً یک بند بازخرید با مبلغی معقول در قرارداد گنجانده شود.
این تصمیم در نهایت بسیار هوشمندانه از آب درآمد. این هافبک جوان در فوتبال بلژیک پیشرفت چشمگیری داشت و با ثبت ۹ گل و ۵ پاس گل در ۵۵ مسابقه رسمی، نقش مهمی در قهرمانی کلاب بروژ در لیگ ایفا کرد.

اکنون این بازیکن ۲۰ ساله به ورزشگاه سن‌سیرو بازمی‌گردد و امیدوار است پس از سال‌ها حضور در آکادمی اینتر، بتواند جایگاه خود را در تیم اصلی پیدا کند.
اگرچه مبلغ رسمی بازخرید ۲۳ میلیون یورو اعلام شده، اما در عمل هزینه واقعی اینتر برای بازگرداندن او حدود ۱۳.۵ میلیون یورو است؛ زیرا کلاب بروژ یک سال پیش ۹.۵ میلیون یورو برای خرید او پرداخت کرده بود. 
همچنین اگر اینتر تا تابستان ۲۰۲۷ برای فعال کردن بند بازخرید صبر می‌کرد، مبلغ آن به ۲۵ میلیون یورو افزایش می‌یافت. بر اساس توافق دو باشگاه، کلاب بروژ علاوه بر این مبلغ، درصدی از مبلغ هر انتقال آینده استانکوویچ را نیز دریافت خواهد کرد.

 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره