رکورد عجیب ازبکستان و قطر در مجوز حرفه‌ای

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
رکورد عجیب ازبکستان و قطر در مجوز حرفه‌ای

ورزش 3/کنفدراسیون آسیا به 19 باشگاه از قطر و ازبکستان لایسنس حرفه‌ای اعطا کرده است.

ای اف سی امروز فهرست باشگاه‌های دارای مجوز حرفه‌ای برای فصل 2026-27 را اعلام کرد. بر این اساس، شش باشگاه پرسپولیس، استقلال، تراکتور، آلومینیوم اراک، چادرملو و گل‌گهر از لیگ برتر خلیج فارس توانستند لایسنس ای اف سی را دریافت کنند و امکان حضور در رقابت‌های لیگ نخبگان، لیگ قهرمانان و چلنج لیگ آسیا را خواهند داشت.
بر این اساس اما رکورددار مجوز حرفه‌ای لیگ ستارگان قطر و لیگ برتر ازبکستان هستند که علاوه بر تیم‌های سطح اول، برخی از تیم‌های سطح دوم نیز موفق شدند موارد مربوط به لایسنس را دریافت کنند. با اعلام ای اف سی، 19 باشگاه از هر کشور توانستند مجوز را بگیرند که یک رکورد عجیب برای آنها به حساب می‌آید.
همچنین از لیگ فوتبال عربستان 18 باشگاه توانستند مجوز حرفه‌ای بگیرند که این لیگ را در رتبه دوم قرار می‌دهد. در جایگاه بعدی نام عمان با 14 مجوز می‌درخشد و سپس امارات قرار دارد که 13 باشگاه آن موفق شدند از فیلترهای سنگین مالی و حقوقی و ورزشی کنفدراسیون فوتبال آسیا عبور کنند.
بدترین آمار هم متعلق به لیگ فوتبال یمن است که هیچی تیمی از این لیگ نتوانست مجوز حرفه‌ای دریافت کند. در شرق آسیا هم سری لانکا موفق به دریافت مجوز حرفه‌ای نشد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید