کوراسائو با اتوبوس مدرسه به جام جهانی رفت!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
کوراسائو با اتوبوس مدرسه به جام جهانی رفت!

ورزش 3/تنها یک هفته تا آغاز مهم‌ترین بخش تابستان برای تیم ملی آلمان باقی مانده است. ژرمن‌ها در نخستین دیدار مرحله گروهی جام جهانی باید به مصاف کوراسائو که برای نخستین بار به جام جهانی راه یافته است، بروند.

اما بازیکنان این کشور کوچک حوزه کارائیب، پیش از شروع مسابقات، با یک ویژگی عجیب و جالب توجه طرفداران فوتبال در سراسر جهان را به خود جلب کرده‌اند: یک وسیله نقلیه خاص!

برخلاف اتوبوس‌های مدرن و لوکسی که سایر تیم‌های حاضر در جام جهانی از آن استفاده می‌کنند، اعضای تیم ملی کوراسائو با یک اتوبوس مدرسه قدیمی رفت‌وآمد می‌کنند.

این وسیله نقلیه با ظاهر کاملاً کلاسیک و نوستالژیک خود حتی پنجره‌های معمول و ثابت هم ندارد. پرچم کشور کوراسائو نیز روی بدنه آبی‌رنگ این اتوبوس نصب شده است.

ویدئوهایی که در فضای مجازی منتشر شده‌اند نشان می‌دهند بازیکنان در طول مسیر با صدای بلند موسیقی پخش می‌کنند و در حالی که روی بدنه اتوبوس ضربه می‌زنند، همراه با ریتم موسیقی شادی می‌کنند.

بنابراین، دست‌کم از نظر روحیه و فضای مثبت، هیچ کمبودی در اردوی حریف آلمان دیده نمی‌شود. حالا باید دید آیا بازیکنان کوراسائو می‌توانند این انرژی و شور و نشاط را روز یکشنبه به زمین مسابقه منتقل کنند و برای یکی از مدعیان جام جهانی دردسرساز شوند یا نه.

کشور کوراسائو با جمعیتی کمی بیش از ۱۵۶ هزار نفر، کوچک‌ترین کشوری است که تاکنون موفق شده به رقابت‌های جام جهانی فوتبال راه پیدا کند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره