معرفی برترین داوران جام جهانی

منبع
فارس
بروزرسانی
معرفی برترین داوران جام جهانی

فارس/حیدر سلیمانی کارشناس داوری اختصاصی خبرگزاری فارس شرایط داوران حاضر در جام جهانی را از نظر میانگین سنی و عملکردشان در قضاوت‌ها مورد بررسی قرار داده است.
 
 
حیدر سلیمانی در خصوص وضعیت داوران حاضر در جام جهانی بیست و سوم اظهار داشت: میانگین سنی ۵۲ داور جام جهانی ۲۰۲۶ حدود ۴۰ تا ۴۲ سال است و این عدد با الگوی انتخاب فیفا منطقی به نظر می‌رسد زیرا داوران جام جهانی معمولاً پس از سال‌ها تجربه در لیگ‌های داخلی، لیگ قهرمانان و تورنمنت‌های قاره‌ای به این سطح می‌رسند.وی افزود: جوان‌ترین داور حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ کاتیا ایتزل گارسیا از مکزیک که ۳۳ سال سن دارد. مسن‌ترین داور علیرضا فغانی از استرالیا که ۴۸ساله است و سابقه ۴ دوره جام جهانی را یدک می‌کشد که ازاین‌حیث یک رکورد محسوب می‌شود.سلیمانی در خصوص داوران برتر جام گفت: 10 داور جز برجسته‌ترین داوران جام جهانی ۲۰۲۶ هستند. مارسینیاک از لهستان که داور فینال جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بود و یکی از اصلی‌ترین گزینه‌ها برای قضاوت فینال محسوب می‌شود.تورپین از فرانسه که قضاوت فینال لیگ قهرمانان اروپا و فینال لیگ ملت‌های اروپا را در کارنامه دارد. اولیور از انگلستان که رکورددار قضاوت در لیگ برتر انگلیس در سنین جوانی و از معتبرترین داوران نسل جدید اروپاست. تیلور از انگلستان که سابقه قضاوت فینال‌های بزرگ اروپایی و مسابقات ملی بزرگ را دارد.

فغانی از استرالیا داور فینال المپیک ۲۰۱۶ و مسابقه رده‌بندی جام جهانی ۲۰۱۸ و فینال جام باشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۵ را در کارنامه دارد و باتجربه‌ترین داور حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ است. این کارشناس داوری ادامه داد: ماکلی از هلند سابقه قضاوت در یورو و لیگ قهرمانان اروپا را دارد و به‌دقت و مدیریت مسابقه مشهور است. وینچیچ از اسلوونی که از داوران نخبه یوفا در سال‌های اخیر است. زیوایر از آلمان که سابقه قضاوت بازی‌های مهم لیگ قهرمانان و یورو دارا است. لتکسیر از فرانسه که یکی از بهترین داوران نسل جدید اروپا است. الفتح که از برجسته‌ترین داوران آمریکاست و به‌خاطر شرایط میزبانی امکان قضاوت را دارد.وی تأکید کرد: از نظر بسیاری از کارشناسان داوری، مارسینیاک، تورپن، فغانی، ماکلی و اولیور کامل‌ترین رزومه را در میان داوران حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ دارند و ۵ مدعی قضاوت در فینال هستند. سلیمانی همچنین به تصمیم جدید فیفا گفت: از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر فیفا تصمیم گرفت که داوران زن را در جام جهانی مردان مورداستفاده قرار دهد و در جام جهانی ۲۰۲۶، فیفا ۲ داوروسط، ۳ کمک‌داور و ۱ داور ویدئویی (VAR) را انتخاب کرده است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره