دونیس: نباید بیش از حد انتظار به اسپانیا احترام بگذاریم

ایرنا/سرمربی یونانی تیم ملی عربستان گفت: باید مقابل یکی از بهترین تیمهای جهان بازی کنیم و وقتی به این نوع مسابقات میرسید بسیار مهم است که بتوانید از آن بازیها لذت ببرید و به حریف احترام بگذارید، اما این احترام نباید بیش از حد باشد.
جورجیوس دونیس در نشست خبری پیش از دیدار با اسپانیا، اظهار داشت: خوب است که در فوتبال معجزه وجود داشته باشد و ما بارها آن را دیدهایم و در جام جهانی شاهد شکست مدعیان مقابل تیمهای ضعیف بودهایم. داشتن خاطرات خوب در تیم ملی عربستان، مانند بازی مقابل آرژانتین فوقالعاده است.
وی افزود: باید مقابل یکی از بهترین تیمهای جهان یعنی اسپانیا بازی کنیم و وقتی به این نوع مسابقات میرسید بسیار مهم است که بتوانید از آن بازیها لذت ببرید و به حریف احترام بگذارید، اما این احترام نباید بیش از حد باشد.
ناتوانی اسپانیا در شکستن خط دفاعی کیپ ورد، تکیه لاروخا بر درخشش لامین یامال را برجسته کرد. این بازیکن ۱۸ ساله تنها به عنوان بازیکن تعویضی در نیمه دوم به میدان رفت. انتظار میرود یامال روز یکشنبه در ترکیب اصلی قرار بگیرد، اگرچه هنوز برای بازی ۹۰ دقیقهای آماده نیست.
سرمربی عربستان وینگر بارسلونا را به عنوان «بزرگترین استعداد» فوتبال جهان در حال حاضر ستایش کرد و از اذعان به این که اسپانیا بدون او اثرگذاری کمی دارد، دریغ نکرد. وی یادآور شد: اسپانیا وقتی یامال روی نیمکت است، همان تیم سابق نیست. به نظر من یامال شاید در این دوره بزرگترین استعداد جهان باشد. فکر میکنم او به بهترین شکل ممکن جای مسی را در بارسلونا پر کرده است.
دونیس گفت: من بازیکنی در این سن ندیدم که این تفاوت را ایجاد کند و این کیفیت را داشته باشد و با این بلوغ بازی کند. برای من مهمترین چیز مهارت نیست، بلکه بلوغ است و او میداند که در هر لحظه چه کاری میتواند انجام دهد و این بزرگترین تفاوت اوست.


















