اعتراض به برد مصر؛ داور نتیجه را عوض کرد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
اعتراض به برد مصر؛ داور نتیجه را عوض کرد

ورزش 3/بازیکن نیوزیلند معتقد است برخورد یاسر ابراهیم پیش از گل دوم مصر خطا بوده و تصمیم داور جریان بازی را تغییر داده است.
تیم ملی مصر بامداد امروز دوشنبه با برتری سه بر یک مقابل نیوزیلند در هفته دوم مرحله گروهی جام جهانی 2026، نخستین پیروزی تاریخ خود در این رقابت‌ها را جشن گرفت که محمد صلاح و مصطفی زیکو نقش پررنگی در این برد تاریخی داشتند و محمود حسن ترزگه نیز گل سوم فراعنه را به ثمر رساند تا مصر در صدر گروه هفتم قرار بگیرد و تا حد زیادی صعودش به دور بعد را قطعی کند.

در این بین، بن اولد، بازیکن چپ‌پایی تیم ملی نیوزیلند که برای دومین بازی پیاپی در جام جهانی به‌عنوان یار جانشین به زمین رفت، به صحنه منجر به گل دوم مصر اعتراض کرد و معتقد است پیش از به ثمر رسیدن این گل، روی او خطا صورت گرفت.

در دقیقه 66 مسابقه، یاسر ابراهیم در نبردی فیزیکی با بازیکن نیوزیلند صاحب توپ شد، اما داور این صحنه را برخوردی طبیعی تشخیص داد و دستور به ادامه بازی داد؛ حمله‌ای که در نهایت با گل دوم مصر همراه شد.


بن اولد پس از پایان مسابقه درباره این صحنه گفت: «من توپ را لمس کردم و احساس می‌کنم روی من خطا شد. او در حالی که در حال افتادن بود، روی من افتاد و شورت و لباس زیرم را پاره کرد!»


او ادامه داد: «این فوتبال است و هر کسی نظر خودش را دارد، اما من فکر می‌کنم به وضوح روی من خطا شد. ناراحت‌کننده است، چون همان صحنه به گل بعدی منجر شد.»

این بازیکن نیوزیلندی اضافه کرد: «از آن برخورد درد داشتم و اصلا متوجه نمی‌شدم چه اتفاقی افتاده است. ناامیدکننده بود، اما آنها بعد از آن یک گل دیگر هم زدند و به همین دلیل نمی‌توانیم همه چیز را گردن آن تصمیم بیندازیم.»

اولد در پایان گفت: «من توپ را در اختیار داشتم و روی زمین افتادم چون تصور می‌کردم خطا گرفته خواهد شد، اما داور سوت نزد و او روی من پا گذاشت و درد شدیدی برایم ایجاد کرد.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره