بیفوما و فولاد؛ هلو، هاوآریو، تنکیو، بای بای!

ورزش 3/مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان اعلام کرد که هیچ مذاکرهای با تیوی بیفوما برای پیوستن به تیمش نداشته است.
بعد از آنکه اخباری مبنی بر درخواست پرسپولیس از تیوی بیفوما مهاجم کنگویی برای فسخ قرارداد به صورت توافقی منتشر شد، زمزمههایی مبنی بر پیوستن این بازیکن ۲۴ ساله به فولاد خوزستان به میان آمد.
موضوعی که باعث انتشار اخبار مربوط به مذاکره فولاد به بیفوما شد، دیدار شب گذشته حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل فولاد و مهاجم کنگویی در هتل المپیک تهران برمیگردد.
اعضای تیم فولاد اردوی تدارکاتی خود را در تهران برپا کردند و این اردو با حضور بیفوما در هتل المپیک همزمان شده و شایعه پیوستن او به قرمز پوشان خوزستانی را به وجود آورده است. موضوعی که البته حمیدرضا گرشاسبی آن را یک ملاقات بسیار کوتاه و در حد سلام و علیک توصیف میکند.
مدیرعامل فولاد در این باره به خبرنگار ما گفت: هیچ مذاکرهای با بیفوما نداشتیم؛ حتماً میدانید که تیم ما در تهران اردو زده و من هم بر حسب وظیفه در هتل محل اقامت تیم حضور داشتم که به صورت اتفاقی بیفوما را در آنجا دیدم. دیدار ما هم فقط در حد سلام و علیک بود و هیچ موضوع دیگری مطرح نشد.
گرشاسبی در پاسخ به این پرسش که چه مکالماتی میان او و بیفوما رد و بدل شده گفت: باور کنید من گفتم: "هلو، هاوآریو؟". او پاسخ داد: "تنکیو و بعد هردوی ما با واژه "بای" از همدیگر خداحافظی کردیم! هیچ چیز دیگری هم مطرح نشد.


















