گل‌گهر آماده اولین نبرد آسیایی

گل‌گهر آماده اولین نبرد آسیاییگل‌گهر آماده اولین نبرد آسیایی
6
0
24.3K
1405/06/20 - 20:49
1.7K
1405/06/20 - 20:49

ورزش 3/شاگردان مهدی رحمتی سه‌شنبه هفته آینده در اولین مسابقه مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ مقابل الجزیره امارات قرار خواهد گرفت؛ دیداری سخت و دشوار که اولین نمایش آسیایی نماینده سیرجانی فوتبال ایران در رقابت‌های بین‌المللی خواهد بود. 

گل‌گهر که میزبان این مسابقه است، کشور تاجیکستان را به عنوان محل برگزاری دیدارهای خانگی خود در این رقابت‌ها انتخاب کرده و بر همین اساس کاروان این تیم روز یکشنبه ایران را با پروازی اختصاصی به مقصد تاجیکستان ترک خواهد کرد.

شاگردان رحمتی پس از سه شکست متوالی در لیگ مقابل سپاهان، آلومینیوم اراک و تراکتور، شب گذشته ۳-۲ شمس‌آذر را شکست دادند و قطعا با روحیه‌ای مناسب راهی این سفر خواهند شد و قرار است پس از استقرار در تاجیکستان، تمرینات و برنامه آماده‌سازی خود را برای نخستین مسابقه آسیایی دنبال کنند. سیرجانی‌ها پس از این مسابقه فرصت زیادی برای استراحت و آماده‌سازی دوباره ندارند و برنامه خود را برای حضور در تاجیکستان دنبال می‌کنند.

دیدار گل‌گهر و الجزیره امارات روز سه‌شنبه ۲۴ شهریور از ساعت ۱۷:۱۵ برگزار خواهد شد؛ مسابقه‌ای که نخستین حضور نماینده سیرجان در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا ۲ را رقم می‌زند. تیم رحمتی امیدوار است این روند را در شروع رقابت‌های آسیایی نیز ادامه دهد و اولین حضور خود در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا ۲ را با نتیجه‌ای مثبت آغاز کند.

در حال حاضر مسیح زاهدی تنها بازیکن مصدوم گل‌گهر محسوب می‌شود. وضعیت این مدافع برای حضور در مسابقه برابر الجزیره هنوز مشخص نیست و با توجه به شرایط او احتمال غیبتش در نخستین بازی آسیایی تیم رحمتی وجود دارد.
 


ما را در کانال تلگرامی «آخرین خبر ورزشی» دنبال کنید

اخبار برگزیده