درخشان: بازی با فولاد آسان نیست؛ تراکتور رقیب اصلی پرسپولیس است

درخشان: بازی با فولاد آسان نیست؛ تراکتور رقیب اصلی پرسپولیس استدرخشان: بازی با فولاد آسان نیست؛ تراکتور رقیب اصلی پرسپولیس است
13
0
11.3K
1405/08/02 - 16:34
833
1405/08/02 - 16:34

آخرین خبر/پیشکسوت پرسپولیس با تأکید بر دشواری دیدار برابر فولاد، معتقد است سرخ‌پوشان برای حفظ صدرنشینی باید با برنامه‌ریزی مناسب به میدان بروند.

حمید درخشان، پیشکسوت پرسپولیس، در گفت‌وگو با خبرنگار آخرین خبر درباره اهمیت دیدار فردای سرخ‌پوشان مقابل فولاد اظهار کرد: این مسابقه برای پرسپولیس اهمیت زیادی دارد و کسب سه امتیاز می‌تواند کمک کند تا جایگاهش را در صدر جدول تثبیت کند و فاصله‌اش را با رقبا افزایش دهد. با این حال، فولاد تیم خوبی است و پرسپولیس برای پیروزی باید تدابیر مناسبی در نظر بگیرد.
وی درباره غیبت چند بازیکن کلیدی فولاد گفت: وقتی بازیکنان مهم یک تیم غایب هستند، طبیعی است که کیفیت کار آن تیم تا حدودی تحت تأثیر قرار بگیرد. با این حال، تیم‌ها همیشه مقابل پرسپولیس انگیزه زیادی دارند و با دوندگی و تلاش بیشتر به دنبال کسب نتیجه هستند. به همین دلیل، با وجود غیبت تعدادی از بازیکنان فولاد، این مسابقه برای پرسپولیس آسان نخواهد بود.
درخشان درباره عملکرد پرسپولیس تا هفته دهم لیگ برتر عنوان کرد: هنوز نمی‌توان قضاوت قطعی داشت، چراکه در دور برگشت شرایط متفاوت می‌شود و تیم‌ها شناخت بیشتری از یکدیگر پیدا می‌کنند. در آن مقطع، کسب امتیاز دشوارتر خواهد شد. با این حال، پرسپولیس تا اینجای فصل عملکرد بدی نداشته است.
پیشکسوت پرسپولیس در پایان درباره رقبای سرخ‌پوشان در مسیر قهرمانی بیان کرد: به نظر من تراکتور، استقلال و سپاهان از جدی‌ترین رقبای پرسپولیس در کورس قهرمانی هستند اما تراکتور رقیب اصلی محسوب می‌شود.


ما را در کانال تلگرامی «آخرین خبر ورزشی» دنبال کنید

اخبار برگزیده