فیفا فرجام‌خواهی آرژانتین را پذیرفت

فیفا فرجام‌خواهی آرژانتین را پذیرفتفیفا فرجام‌خواهی آرژانتین را پذیرفت
0
0
2.7K
1405/08/16 - 15:14
388
1405/08/16 - 15:14

ورزش 3/فیفا درخواست تجدیدنظر فدراسیون فوتبال آرژانتین را درباره جریمه‌های ناشی از درگیری‌های فینال جام جهانی ۲۰۲۶ به صورت جزئی پذیرفت.
بر اساس این تصمیم، محرومیت نائل مولینا از هفت بازی به چهار بازی کاهش یافت، اما محرومیت ده جلسه‌ای لاندرو پاردس بدون تغییر پابرجا ماند.
مطابق بیانیه رسمی فدراسیون فوتبال آرژانتین، جریمه نقدی مولینا نیز از ۹۰ هزار دلار به ۶۰ هزار دلار کاهش پیدا کرد، در حالی که محرومیت ۱۰ جلسه‌ای پاردس به همراه جریمه ۹۰ هزار دلاری او تأیید شد. 
فدراسیون آرژانتین اعلام کرد برای ارجاع پرونده به دادگاه حکمیت ورزش درخواست دریافت جزئیات و استدلال‌های این رأی را ارائه داده است، زیرا بر این باور است که دلایل حقوقی کافی برای اعتراض مجدد در اختیار دارد.


فدراسیون فوتبال آرژانتین به احکام صادر شده از سوی کمیته انضباطی فیفا اعتراض کرده بود؛ احکامی که پس از جنجال‌ها و شعارهای جنجالی در فینال ماه ژوئیه صادر شد، مسابقه‌ای که با پیروزی ۱ بر ۰ اسپانیا مقابل آرژانتین پایان یافت. علاوه بر این موارد، فدراسیون آرژانتین با جریمه نقدی ۳۲۱ هزار دلاری و محدودیت در حضور تماشاگران برای دیدارهای آینده به دلیل حواشی مسابقات برابر کیپ ورد، مصر، سوئیس، انگلیس و اسپانیا مواجه شده است.

در همین چارچوب، تیاگو آلمادا با ۱ جلسه محرومیت و روبرتو آیالا از اعضای کادر فنی با ۳ جلسه محرومیت جریمه شده‌اند. فیفا پیش‌تر در ماه اوت با درخواست آرژانتین موافقت کرده بود تا این محرومیت‌ها در مسابقات دوستانه یا رقابت‌های رسمی کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی اعمال شوند.


ما را در کانال تلگرامی «آخرین خبر ورزشی» دنبال کنید

اخبار برگزیده