اخبار تراکتورسازی/نصرتی تمدید میکند؛ ادامه مذاکره با نکونام و برهانی
ايسنا
بروزرسانی
محمد نصرتي امروز قراردادش را با تراکتورسازي تمديد ميکند. مذاکره اين باشگاه با جواد نکونام و آرش برهاني نيز همچنان ادامه دارد.
حميد زيني زاده درباره مذاکره باشگاه تراکتورسازي تبريز با جواد نکونام، توضيح داد: تلاش ميکنم بازيکنان خوبي به تيم بياورم. ما از شش سهميه ليگ برتريمان چهار بازيکن را جذب کردهايم و هنوز دو جاي خالي داريم. الان هم سعي ميکنيم بازيکن خوبي از جمله جواد نکونام را به تيم اضافه کنيم.
وي در پاسخ به اين پرسش که روند مذاکره با کاپيتان تيم ملي در چه وضعيتي است؟ افزود: نکونام در حال حاضر با تيم ملي در کره جنوبي به سر ميبرد و ما اميدواريم بعد از صعود تيم ملي به جام جهاني مذاکراتمان را با او ادامه دهيم. پيش از سفرش به کره نيز صحبتهايي انجام شد، اما جواب قطعي نگرفتيم.
مديرعامل تراکتورسازي همچنين از وضعيت مشابه آرش برهاني و جواد نکونام خبر داد و افزود: صحبتهايي با برهاني انجام دادهايم، اما توافق شفاهي يا کتبي حاصل نشده است. البته اين خبر را هم اعلام کنم که محمد نصرتي امروز با تراکتورسازي تمديد ميکند و اگر مشکلي پيش نيايد او فصل بعد هم در تراکتورسازي خواهد بود.
زيني زاده درباره برنامههاي تراکتورسازي در مدت باقي مانده تا شروع فصل نيز، تصريح کرد: تيم فردا عازم سرعين است و اردوي پنج روزه اي را در اين شهر دنبال ميکند و بعد از آن تصميم به برگزاري بازي تدارکاتي داريم که احتمالا يا در تهران با تيمهاي داخلي خواهد بود و يا به خارج از کشور مي رويم.
مديرعامل تراکتورسازي از پيشنهاد تيمهاي باشگاهي ترکيه ، ارمنستان و مجارستاني خبر داد و به ايسنا ، گفت: در حال بررسي اين تيمها هستيم و اگر ببينيم که بازي با اين تيمها مناسب نيست، ديگر در خارج از کشور اردو برپا نميکنيم و با تيمهاي داخلي مسابقه ميدهيم.