ویلانووا به ۶ بازیکن اصلی استراحت داد/ مسی در ترکیب اصلی
بروزرسانی
فارس/ سرمربي بارسلونا به ۶ بازيکن اصلي تيمش براي رويارويي با بنفيکا در آخرين بازي مرحله گروهي استراحت داد.
بارسلونا که در هفته پنجم به عنوان صدرنشين به مرحله پليآف ليگ قهرمانان اروپا صعود کرده است، فردا شب در آخرين بازي مرحله گروهي به مصاف بنفيکا خواهد رفت و به ژاوي، ماسکرانو، اينيستا، آلبا، پدرو و فابرگاس در اين بازي استراحت خواهد داد.
هر 6 بازيکن از فهرست ويلانووا براي رويارويي با بنفيکا خط خوردند؛ اين در حالي است که نام مسي در ميان يازده مرد اصلي آبياناري پوشان وجود دارد.
تيتو ويلانووا پس از يک جلسه تمريني در مجموعه خوان گمپر، فهرست هجده نفره تيمش شامل 12 نفر از تيم اصلي و 6 نفر از تيم ذخيره را براي آخرين بازي گروهي اعلام کرد.
ليونل مسي بازي مقابل نماينده پرتغال را از دست نميدهد و اين فرصت را خواهد داشت تا در ديدار چهارشنبه شب با رکورد گرد مولر در تعداد گلهاي زده در يک سال برابري کند. مسي در حال حاضر تنها يک گل با رکورد اسطوره آلماني که 4 دهه بدون رقيب مانده، فاصله دارد.
علاوه بر ستاره آرژانتيني اسامي ساير بازيکنان حاضر در فهرست ويلانووا به شرح زير است: والدز، پينتو، پيکه، پويول، ويا، تياگو، دوس سانتوس، بوسکتس، مونتويا، آدريانو، سانگ، تيو، سرگي گومس، پلاناس، دولفو، رافينيا و روبرتو.