نظر خبرنگار ژاپنی راجع به افشین قطبی/ برکناری او شتابزده و اشتباه بود
ورزش 3
بروزرسانی
ورزش 3/ يکي از خبرنگاران ژاپني که اين روزها در ايران به سر مي برد در رابطه با حضور افشين قطبي در ليگ آن کشور معتقد است که برکناري قطبي از تيم شيميزو يک تصميم شتابزده و اشتباه بود.
يکي از خبرنگاران ژاپني که براي پوشش بازي تيم ملي ايران و ژاپن به تهران آمده است در رابطه با حضور افشين قطبي در تيم شيميزو اس پالس و برکنار وي گفت: اين موضوع را با قدرت مي گويم که وضعيت تيم شيميزو پس از برکناري افشين قطبي نه تنها بهتر نشد که بسيار به وضعيت بدتري هم رسيدند، آنها پي از قطبي دو سرمربي ديگر آوردند اما هنوز نتوانستند به شرايط ايده آل برسند، در حالي که اين مربي در 157 بازي سرمربي شيميزو بود و مي توان گفت همه از کار او راضي بودند.وي ادامه داد: افشين قطبي تنها مربي آسيايي بوده است که در جي ليگ به مربيگري پرداخته است و سه سال سرمربي يک تيم در بالاترين سطح فوتبال ژاپن بوده است، در حال حاضر و با وجود جدايي وي از اين ليگ، همه از او خاطره خوش دارند.
او در ادامه گفت: اين نظر من نيست بلکه همه عقيده دارند که برکناري قطبي از تيم شيميزو يک تصميم بسيار شتابزده و اشتباه بوده است، چرا که در سال هايي که اين تيم دچار بحران مالي شده بود وي توانست با معرفي بازيکنان جوان و بازي گرفتن از آنها و معرفي شان به سطح اول فوتبال ژاپن بزرگترين کمک را به مسئولين اين تيم براي عبور از بحران شديد مالي بکند اما آنها نتوانستند وي را حفظ کنند.