ورزش 3/ حرکت عجيب گلر استقلال خوزستان در بيرون کشيدن مهاجم مصدوم پرسپوليس با انتقاد وحيرت اهالي فوتبال توام شده است.
فرناندو خسوس که با 11 کلين شيت در 17 بازي يکي از بهترين هاي تاريخ ليگ برتر بوده ودر صورت ادامه اين روند به تاريخ ليگ برتر به عنوان يکي از بهترين ها الصاق ميشود،در بازي برابر استقلال خوزستان در مواجه با بازيکن مصدوم پرسپوليس يعني فرشاد احمدزاده کار نادرستي کرد وبا ابراز بي احترامي او را با کشيدن روي زمين به ممانعت از اتلاف وقت فراخواند با اين حال او در گفتگو با ايران ورزشي ضمن پذيرش اشتباه به توضيح درباره حرکتش ميپردازد.
*در بازي برابر پرسپوليس يک حرکت ناشايست کردي و آن هم اقدامت براي بيرون بردن بازيکن مصدوم پرسپوليس از زمين بود،اين حرکت در عرف فوتبال بي احترامي به حريف است.
من واقعا قصد بدي نداشتم و فقط ميخواستم به يار حريف کمک کنم اما فکر ميکنم از حرکت من بد برداشت شد. البته بعدا فهميدم که اشتباه کرده ام و به همين دليل هم عذرخواهي ميکنم. باز هم ميگويم باور کنيد من فقط براي اينکه به بازي سرعت بدهم اين کار را انجام دادم که متاسفانه برداشت خوبي از آن نشد
**اما منطق فوتبال ميگويد سرعت دادن به بازي در اين مواقع، وظيفه بازيکن تيم مقابل نيست!
وحالا رسما از رسانه شما از بازيکن اين تيم وتماشاگران ومسئولانش عذر ميخواهم درست است. من اشتباه کردم و حتي بعد از بازي هم گفتم که معذرت ميخواهم
*تعطيلات را با ناراحتي شکست شروع ميکني ،باخت را فراموش کرده اي؟
من خيلي دوست داشتم با يک برد به تعطيلات بروم که اينطور نشد. البته فکر ميکنم اين باخت در زمان خوبي اتفاق افتاد و بعد از تعطيلات ميتوانيم نقاط ضعفمان را برطرف کنيم و با قدرت برگرديم. من امشب (جمعه شب) به ريو ميروم تا در تعطيلات سال نو کنار خانوادهام باشم. بعد از آن، مطمئن باشيد با تمام قدرت در خدمت استقلال خوزستان خواهم بود وهيچ کاري نميکنم که مردم خوب وفوتبالدوست ايران از دستم ناراحت شوند،تا اينجاي کار در ايران همه چيز برايم خوش يمن بوده واميدوارم ديگر از من ناراحت نباشيد.
ما را در کانال تلگرامي کانال ورزش دنبال کنيد telegram.me/canalevarzehچ
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar