فارس/ هافبک گابُني دورتموند پس از کسب جايزه بهترين مرد سال ۲۰۱۵ آفريقا از مسئولان ورزش آفريقا خواست براي جوانان بسترسازي کنند تا به آرزوهايشان برسند.
فدراسيون فوتبال آفريقا پير امريک اوباميانگ هافبک گابني باشگاه دورتموند را به عنوان مرد سال 2015 آفريقا انتخاب کرد. در اين رقابت رقيب اصلي هافبک گاباني، يحيي توره ستاره ساحلعاجي منچسترسيتي بود که چهار سال پياپي اين جايزه را از آن خود کرده بود.
اوباميانگ در اين فصل با 27 گلزده براي دورتموند بهترين گلزن اين تيم به شمار ميآيد. وي در اين مراسم رايگيري 143 راي آورد و توره را که 136 راي آورد کنار گذاشت و نگذاشت تا توره هم در کسب اين جايزه مانند ساموئل اتوئو 5 تايي شود.
هافبک گاباني پس از کسب اين جايزه گفت: ابتدا از ملت عزيزمان تقدير و تشکر ميکنم که با حمايتةايشان توانستم اين جايزه را از آن خود کنم. دوست دارم از همبازيهايم در تيمملي و دورتموند تشکر کنم که مرا کمک کردن تا گلهاي زيادي را بزنم. در خطاب به مسئولان ورزش جوانان آفريقا ميگويم اميدوارم به فرزندان خود فرصت دهيد تا به آرزوهايشان برسند.
اين جايزه درحالي به اوباميانگ داده شد که توره با بازي درخشان خود توانست به همراه تيمملي ساحلعاج در سال گذشته قهرمان جامملتهاي آفريقا شود.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar