ايسنا/ باشگاه پيکان تهران به دنبال خريد امتياز تيم ليگ دسته يکي و تيمداري در سطح اول فوتسال ايران است.
باشگاه پيکان تهران که در حال حاضر با تيم فوتبال خود در ليگ برتر شرکت ميکند، به دنبال حضور در سطح اول فوتسال ايران نيز است.
حميد نصيري، بازيکن با سابقه تيم ملي و باشگاه منصوري قرچک در گفتوگو با ايسنا و با تاييد اين خبر توضيح داد: سالها براي تيم ايران خودرو بازي کردم و از مدتها قبل پيشنهاد تيمداري در ليگ فوتسال را به آقاي شيعي، مديرعامل باشگاه پيکان دادم. وي ابتدا به دنبال خريد امتياز ليگ برتري بود اما با توجه به زمان کمي که داشتيم، نتوانستيم در ليگ برتر تيمداري کنيم.
وي افزود: باشگاه پيکان به دنبال اين است تا با خريد امتياز تيم ليگ دسته يکي به ليگ برتر صعود کند. تيم داري پيکان در فوتسال منوط به موافقت هيات مديره اين باشگاه است و جلسه هيات مديره نيز براي بررسي اين موضوع به زودي تشکيل خواهد شد.