حرکات عجیب مکانی روی نیمکت نفت/ دستورات قلعهنویی از روی سکو
تسنيم
بروزرسانی
تسنيم/ تيمهاي نفت تهران و استقلال از ساعت 15:45 در هفته سيزدهم ليگ برتر به مصاف هم رفتند که نيمه اول اين ديدار با نتيجه بدون گل به پايان رسيد.
* امير قلعهنويي که به دليل محروميت روي سکوها حضور دارد از طريق ستار همداني دستورات تاکتيکي را به ايمان عالمي منتقل ميکرد تا عالمي آن را به گوش مجيد صالح برساند.
* سوشا مکاني دروازهبان تيم نفت حرکات عجيبي روي نيمکت انجام ميداد. او گرمکن آبيرنگ خود را مانند يک هوادار در هوا ميچرخاند.
* حجتالله بهمني مدير روابط عمومي سازمان ليگ که در جايگاه خبرنگاران نشسته اعلام کرد انتخاب بهترين بازيکن فني و بازيکن اخلاق اين بازي بر عهده انتخاب خبرنگاران خواهد بود.
*برخلاف ديدارهاي گذشته استقلال بازيکنان استقلال با لباسهاي جديد به ميدان رفتند.
*با توجه به غيبت خسرو حيدري هاشم بيکزاده براي نخستين بار در سمت راست بازي ميکند.
* در حالي که اسکوربورد ورزشگاه بازي را نشان ميداد از دقيقه 15 قطع شد!
* جايگاهي براي گزارشگر اين ديدار در ورزشگاه تختي وجود ندارد و سيانکي گزارشگر بازي در جايگاه خبرنگاران گزارش بازي را انجام ميدهد.