ميزان/ مقايسه بين دو فوقستاره رئال مادريد و بارسلونا نشان ميدهد که يکي از اين دو تيم وابستگي کمتري به فوقستاره خود دارد.
کريستيانو رونالدو که تاوان هل دادن داور در ديدار بارسلونا - رئال مادريد در دور رفت از سوپرجام اسپانيا را پس از اخراجش از ميدان با پنج جلسه محروميت از سوي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا داد، در کنار از دست دان بازي برگشت سوپرجام اسپانيا، در پيروزي 3 بر صفر رئال برابر دپورتيوو لاکرونيا در هفته نخست لاليگا نيز غايب بود. او همچنين در بازيهاي پيشروي کهکشانيها برابر والنسيا، لوانته و رئال سوسيهداد در لاليگا هم نميتواند تيمش را همراهي کند.
در مقايسه جالبي که شبکه تلويزيوني «اسکاي اسپورتس» بين ليونل مسي و کريستيانو رونالدو انجام داده، آمار نشان ميدهد که در رقابتهاي فصل گذشته لاليگا، رئال مادريد بدون فوقستاره پرتغالياش بهتر از بارسلوناي بدون مسي نتيجه کرفته است.
بر اين اساس بارسلونا در 6 بازي از رقابتهاي فصل گذشته لاليگا در حالي که ليونل مسي را در اختيار نداشت 3 پيروزي، يک تساوي و 2 شکست را تجربه کرد و اين يعني 50 درصد پيروزي. در مقابل رئال مادريد فصل گذشته در 10 بازي لاليگايي نتوانست از رونالدوي 32 ساله استفاده کند، اما خللي در کار اين تيم به وجود نيامد و شاگردان زيدان تمامي 10 بازي خود را با برد به پايان بردند و اين يعني 100 درصد پيروزي.
تيمهاي رئال مادريد و بارسلونا بازي هفته اول خود در فصل جديد لاليگا را با برد به پايان بردهاند.
بازار