ورزش 3/ تيم فوتبال پديده خراسان با وجود تمامي تنگاناهاي مالي خود بابت لغو بازياش با استقلال حدود ۹۰ميليون تومان ضرر کرد.
در حالي که در فاصله چند روز باقيمانده تا بازي پديده و استقلال، ناگهان سازمان ليگ خبر از لغو اين بازي داد، باشگاه پديده که بايد در پيک ترافيک پروازي به تهران ميآمد و به مشهد باز ميگشت با ضرري حدود 90 ميليون تومان مواجه شد که با وجودي که به تهران نيامد مجبور به پرداخت آن شد.
لغو پرواز چارتري در گراني وحشتناک بليط ناشي از تقاضاي بالاي بليط براي تردد به مشهد و بالعکس به تهران در شب شهادت حضرت رسول و حضرت رضا(ع) باعث تحميل هزينهاي سرسامآور به پديدهايها شد؛ مضاف بر اينکه اين باشگاه بابت پرداخت هزينه رزرو پکيج چارتر هتلينگ خود مشتمل بر اسکان و تغذيه نيز در طي دو روز اقامتش در هتل هميشگي خود در تهران به شدت متضرر شد.
با اين تصميم غيرمترقبه سازمان ليگ و در شرايطي که باشگاه پديده به اندازه کافي از لحاظ مالي در تنگنا قرار دارد، سئوال اينجاست که چه کسي هزينه ضرر تصميم دقيقه نودي مسئولان را در قبال اين بازي که به پديده تحميل شد را متقبل خواهد شد؟
بازار