خبر ورزشي/ اين روزها با نزديک شدن به پنجره زمستاني نقل و انتقالات فوتبال، استقلال برحسب نمايش دور از انتظار در نيمفصل نخست در صدر شايعات قرار گرفته است.
آنطور که از خبرها پيداست استقلال روزهاي پرالتهابي در پنجره زمستاني پيش رو خواهد داشت، چون نه تنها بازيکنان خارجي گرانقيمت اين تيم در خطر اخراج هستند بلکه کنار آمدن با آنها براي فسخ قرارداد ميليارديشان با اين وضعيت ارزي ميتواند روزهاي جنجالي زيادي براي سران باشگاه به همراه داشته باشد. جدا از اين خارجيهاي گرانقيمت، شايعاتي نيز به گوش ميرسد مبني بر اينکه دو تا سه بازيکن داخلي سرشناس نيز از استقلال کنار گذاشته ميشوند.
با اوج گيري شايعات و گمانهزنيها در قبال برنامههاي استقلال در پنجره زمستاني کار به جايي رسيد که باز هم نام ستارههاي سرشناس فصل قبل در سبد خريدهاي احتمالي قرار گرفت. نامهايي همچون مامه بابا تيام، سرور جپاروف و... که طرفداران از حضور آنها در تيم محبوبشان خاطرات شيريني داشتند و از اين شايعات و اخبار حمايت ميکردند. اخبار پيرامون نقل و انتقالات استقلال زماني جالب ميشود که معاون ورزشي باشگاه از نشست آتي سرپرست موقت استقلال با سرمربي آلماني براي نهايي کردن برنامهها براي آغاز مذاکرات و رايزنيها خبر ميدهد. اين موضوع در حالي مطرح شد که طي دو هفته گذشته فتحي و وينفرد شفر بارها با هم نشستهايي برگزار کردند تا به جمعبندي نهايي در خصوص برنامههاي مد نظر برسند.
در اين بين حتي شفر پيرامون تصميماتش در کميته فني نيز بحثهايي داشت که چندان باب ميل اعضاي کميته نبود. با اين وجود مربي آلماني که به بهانه بررسي وضعيت دو بازيکن خاطي و کنار گذاشته شده از تيم با فتحي پشت ميز نشسته بود بار ديگر فرصت را مغتنم شمرد و اين بار موضوع جالبتري را به زبان آورد که آنهم به ماجراي پيدا کردن فرماندهاي جديد براي ميانه ميدان استقلال برميگشت. گفته ميشود سرمربي استقلال از سرپرست باشگاه خواستار پيگيري احتمال بازگرداندن فرمانده فصل قبل خود شده است. اميد ابراهيمي تنها نام از جمع ستارههاي جداشده در تابستان است که شفر سخت اخبار پيرامون او را پيگيري ميکند تا در صورت پيدا شدن روزنهاي براي بازگرداندن اين بازيکن، کمربند مياني خود را محکم کند. وينفرد شفر خطاب به فتحي در نشست دو شب قبل گفت: «مهمترين قدمي که در راه تقويت تيم بايد برداريم اين است که فرماندهاي جديد براي ميانه ميدان تيم انتخاب کنيم، چون اگر اين ضعف و پاشنه آشيل برطرف شود خود به خود ساير ضعفها در پستهاي مختلف برطرف ميشود».
اميد ابراهيمي گزينه محبوب شفر در اين راه است، اما احتمال بازگرداندن او در زمستان تقريباً صفر است. چون از طرفي هواداران به شدن عليه او هستند از سويي ديگر قرارداد سنگين او با الأهلي فسخ قرارداد او را مشکل مي کند.
مربي آلماني و مديران استقلال ناراضي از عملکرد نفراتي مثل فرشيد باقري و علي کريمي سخت در پي انتخاب گزينهاي مناسب براي رهبري تيم در ميانه ميدان هستند که در اين راه يک گزينه خارجي و دو گزينه داخلي در فهرست احتمالي باشگاه وجود دارد که براي ممانعت از بازارگرمي نام اين کانديداها را تنها سرپرست باشگاه و سرمربي آلماني ميدانند. جالبترين خبري که در اين گير و دار از نشست اخير شفر و فتحي به گوش رسيد، مخالفت صريح مربي آلماني با بازگرداندن ستارههاي فصل قبل يعني تيام و جپاروف بود، چون اين موضوع را يک قدم رو به عقب قلمداد کرد و مدعي شد تا امروز يک درصد هم به اين بازيکنان فکر نکرده است.
بازار