ميزان/ در آستانه آغاز تقابل تيمهاي چلسي و آرسنال اتفاق عجيبي در شهر باکو افتاد.
تيمهاي فوتبال چلسي و آرسنال در حالي از ساعت ۲۳:۳۰ امشب (چهارشنبه) در ديدار فينال ليگ اروپا در ورزشگاه المپيک شهر باکو به مصاف هم ميروند که در فاصله چند ساعت مانده به آغاز اين بازي اتفاق عجيبي افتاد.
بر اساس گزارش نشريه «تايمز» انگليس، پليس جمهوري آذربايجان در سطح شهر باکو با هواداراني که پيراهن هنريک مخيتاريان، هافبک ارمنستاني آرسنال را پوشيده باشند، برخورد ميکند. پليس اين کشور حتي هواداراني که پرچم روي دوش خود انداختهاند را متوقف ميکند تا اطمينان حاصل کند پيراهن هافبک ارمني توپچيهاي لندن را به تن نکردهاند.
پيش از اين باشگاه آرسنال اعلام کرده بود مخيتاريان به دليل نگرانيهاي امنيتي، اين تيم را در سفر به شهر باکو براي تقابل با چلسي در ديدار فينال ليگ اروپا همراهي نخواهد کرد. دليل اين اتفاق هم مناقشات سياسي بين دو کشور ارمنستان و جمهوري آذربايجان بر سر منطقه قرهباغ است.
بازار