فارس/ مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: تيم پرسپوليس ويترين باشگاه است سعي کنيد اين ويترين را خوب نگه داريد.
محمد حسن انصاري فرد امروز چهارشنبه در برنامه معارفه در ورزشگاه شهيد کاظمي خطاب به سرخپوشان اظهار داشت: نميخواهم کليشهاي صحبت کنم. امروز جلسهاي با آقاي کالدرون داشتيم که جلسه خوبي هم بود. تلاش همه ما انجام کار به بهترين شکل براي پرسپوليس و هواداران است. مسائل فني و داخل زمين با آقاي کالدرون است و مسائل بيرون زمين با باشگاه است که به اميد خدا بتوانيم شرايط خوبي را ايجاد کنيم تا شما و کادر فني بتوانيد کار خودتان را در آرامش دنبال کنيد.
وي افزود: بيشترين مساله در اين حوزه هم مسائل مالي است که انشاالله براي رفع مشکل تلاش ميکنيم و خدا هم کمک ميکند تا بتوانيم از ظرفيتهاي موجود بهره ببريم. شما بازيکنان هم در آرامش، تمام ظرفيت خود را براي موفقيت تيم و شادي هواداران به کار بگيريد.
مدير عامل پرسپوليس خاطرنشان کرد: تيم يک ويترين است و هر اتفاقي که در آن روي بدهد ميتواند به اين ويترين رونق بدهد يا به آن آسيب بزند. سعي کنيد که ويترين پرسپوليس را خوب نگه داريم. در آرامش کار خود را دنبال کنيد تا مربي هم رضايت داشته باشد. ما هم وظيفه داريم با تيم اقتصادي که داريم مشکلات مالي را حل کنيم.
بازار