فارس/ سرمربي مسن تيم ملي فوتبال آلباني با وجود عدم راهيابي به مسابقات يورو 2020 قراردادش را تمديد کرد.
«ادواردو ريا» تا 2 سال ديگر سکان هدايت اين تيم را همچنان در اختيار خواهد داشت.
اين مربي ايتاليايي که از آوريل گذشته مسئوليت تيم آلباني را در اختيارگرفت، هرچند نتوانست تيمش را به مرحله نهايي جام ملتهاي اروپا برساند اما به خواست فدراسيون اين کشور اروپايي در مقامش با امضاي قراردادي جديد ابقا شد. مربي 74 ساله تا ژوئن سال 2022 با آلباني قرارداد امضاکرد.
او بعد از امضاي تفاهمنامه کاري جديدش به روزنامه کوريردلواسپورت گفت:خوشحالم که پيرترين مربي تيم ملي فوتبال در سطح جهان هستم.
مربي پرسابقه افزود: از زماني که مسئوليت تيم آلباني را قبول کردم، سعي کردم نسل جواني را به اين تيم بياورم.در اين زمينه تا حدودي موفق شدم. براي آينده هم ميخواهم اين پروژه را تکميل کنم.
ريا در گذشته تيمهاي زيادي را در ايتاليا تمرين داده که از اين دسته مي توان به ناپولي و لاتزيو اشاره کرد.
او تا سال 2016 مسئوليت فني تيم آتلانتا برگامو را در اختيار داشت. ريا در تيم آلباني نيز يک سال قبل جانشين کريستين پانوچي شد.
بازار