تسنيم/ باشگاه پرسپوليس برنامههاي آتي خود را مشخص کرده که مهمترين آنها يافتن راهي براي درآمدزايي است.
باشگاه پرسپوليس با وجود تعطيلي مسابقات ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا در تلاش است در اين مقطع با برنامهريزي اصولي به وضعيت نابسامان خود سروسامان دهد.
مهدي رسولپناه و مهرداد هاشمي، سرپرست و عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس اين روزها سخت درگير پيش بردن برنامههاي اجرايي باشگاه پرسپوليس هستند که در اين ميان راهي براي درآمدزايي بيشتر و بهتر در اولويت آنها قرار گرفته است. رسيدگي به پروندههاي شکايتي از قبيل شکايت برانکو و دستياران کرواتش، ماريو بوديمير و گابريل کالدرون نيز در برنامههاي آنها قرار داده شده است تا اين پروندهها براي باشگاه پرسپوليس دردسرساز نشوند.
موضوع تمديد قرارداد با بازيکناني که قراردادهايشان رو به اتمام است نيز در برنامه مديران پرسپوليس قرار دارد. علي عليپور يکي از نفراتي است که به زودي بازيکن آزاد ميشود و باشگاه پرسپوليس قصد ندارد او را راحت از دست بدهد.
بازار