خبر ورزشي/ گفته ميشود مهدي بيات يکي از ستارههاي استقلال را در صدر فهرست خريدهاي خود قرار داده است.
مهدي بيات مالک ايراني باشگاه شارلوا که همزمان رياست فدراسيون فوتبال بلژيک را نيز برعهده دارد طي پنج سال گذشته با تغيير استراتژي حضور در بازار نقل و انتقالاتي موفق شده جزو موفقترين مديران در خريد استعداد و پرورش آنها براي فروش ميليوني قرار بگيرد. در شرايطي که شارلوا به پايگاهي مناسب براي نسل جوان فوتبال ايران در راه معرفي به فوتبال اروپا تبديل شده يک بار ديگر خبر ميرسد مالک ايراني باشگاه بلژيکي درصدد دو خريد ديگر از بازار ايران در تابستان پيش رو است، خريدهايي که ميتوانند در پروسهاي دو تا سه سال شارلوا را به سودي هنگفت برسانند. بيات در سالهاي گذشته روي ايرانيهاي زيادي سرمايهگذاري کرد از جمله کاوه رضايي که با هزينه ۵۰۰ هزار يورويي به اين باشگاه رفت و در نهايت بيش از ۵ ميليون يورو براي آنها سودآوري داشت و همچنان يکي از گرانترين نقل و انتقالات ژوپيرليگ است.
بيات که اين روزها در صدد از دست دادن کاوه رضايي ستاره گلزن خود و بازگرداندن او به بروژ قرار دارد با پيشنهاداتي براي فروش علي قلي زاده ديگر ستاره ايراني خود روبهرو شده است. وينگر چپ پا و تکنيکي قراردادش را تا سال ۲۰۲۳ با شارلوا تمديد کرد، اما گفته ميشود يک باشگاه آلماني و يک باشگاه اسپانيايي براي خريد او چراغ سبز نشان دادند از همين رو مالک ايراني شارلوا براي پرکردن جاي خالي دو ستاره ايراني چشم به خريد دو ستاره مستعد ديگر از فوتبال ايران است. حتي در اين راه بيات از طريق يکي از ايجنتهاي فعال در ليگ برتر باب مذاکره با دو ستاره از تيمهاي تهراني و شهرستاني که اتفاقاً هر دو فصلي فوق العاده را سپري کردند را باز کرده و تنها جلب نظر مساعد باشگاههاي آنها براي انتقال به بلژيک در تابستان ۹۹ باقي مانده است.
گفته ميشود مهدي بيات يکي از ستارههاي استقلال را در صدر فهرست خريدهاي خود قرار داده و اميدوار است با ارائه پيشنهادي ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار يورويي براي صدور رضايتنامه اين بازيکن استقلاليهاي بحرانزده از نظر مالي را براي فروش ستاره خود در خط حمله ترغيب کند. ديگر ستاره مد نظر اين مالک ايراني موفق هم از تيمي شهرستاني است که اتفاقاً در اولين سال حضور در سطح اول فوتبال ايران در تيم ملي هم جايگاه ثابتي پيدا کرد و مارک ويلموتس سرمربي سابق ايران نيز هوادار بزرگ اين بازيکن است.
بازار