ورزش 3/ باشگاههاي مطرح فوتبال عربستان درخواست تعطيلي کامل رقابتهاي ليگ را ازفدراسيون اين کشور درخواست کردند.
در حالي که عنوان ميشد فصل جاري ليگ حرفهاي عربستان از روز بيست و پنجم مردادماه دوباره از سر گرفته ميشود، اما حالا خبر رسيده احتمالا اين رقابتها به طور کامل تعطيل شود و باشگاههاي اين کشور نيز مخالفتي با آن ندارند.
نواف الآسيوي، خبرنگار مطرح سعودي در خبري فوري در حساب توئيتري خود نوشته است: «باشگاه هاي بزرگ عربستان بخاطر خسارتهاي مادي زيادي که نصيبشان ميشود، از فدراسيون فوتبال اين کشور درخواست تعطيلي بازيها را داشتند و توقع مي رود دستور لغو ليگ عربستان خيلي زود صادر شود.»
اين خبر در حالي منتشر ميشود که هشت هفته به پايان فصل ۲۰-۲۰۱۹ ليگ حرفهاي عربستان باقي مانده و الهلال با ۵۱ امتياز و ۶ امتياز بيشتر نسبت به النصر رده دومي، در صدر جدول قرار دارد و با توجه به شرايط خوبي که داشته، احتمال قهرماني دوبارهاش ميرود.
از سوي ديگر تيم النصر نيزبا ۶ امتياز بيشتر نسبت به تيم رده سومي الوحده، جايگاه دوم جدول ليگ حرفهاي عربستان را در اختيار دارد و بخاطر اين اختلاف امتيازي تيمها، باشگاههاي بزرگ اين کشور درخواست لغو بازيها را براي جلوگيري از خسارتهاي بيشتر داشتهاند.
بازار