ايرنا/ تيم فوتبال چلسي در ديدار خارج از خانه مقابل وستهام با نتيجه سه بر دو شکست خورد.
بامداد پنجشنبه از هفته سيودوم ليگ برتر باشگاههاي انگليس، وستهام و چلسي در دربي شهر لندن به مصاف هم رفتند که اين ديدار تماشايي با برتري سه بر دو وستهام همراه شد.
شاگردان «ديويد مويس» در تيم وستهام که مدتها بود به پيروزي نرسيده بودند با موفقيت در اين ديدار به امتياز ۳۰ رسيده و تا رتبه شانزدهم بالا آمدند تا از خطر سقوط فاصله بگيرند.
چلسي هم در امتياز ۵۴ و رتبه چهارم باقي ماند، اما اکنون منچستريونايتد و وولورهمپتون با ۵۲ امتياز در تعقيب اين تيم براي رسيدن به سهميه ليگ قهرمانان اروپا هستند.
در دقيقه ۳۴ اين ديدار، وستهام در شلوغي محوطه جريمه چلسي توسط «سوچک» به گل رسيد که با استفاده از سيستم کمک داور ويدئويي اين گل آفسايد و مردود اعلام شد.
در حاليکه بازي روند متعادلي داشت در دقيقه ۴۱ تيم چلسي صاحب ضربه پنالتي شد تا «ويليان» برزيلي گلزني کند.
در وقتهاي تلف شده نيمه نخست، «سوچک» هافبک اهل جمهوري چک بازهم گلزني کرد و اين بار گل او صحيح بود تا کار به تساوي يک بر يک کشيده شود.
در دقيقه ۵۱ «آنتونيو» مهاجم وستهام با تيزهوشي گلزني کرد تا ميزبان به کسب برتري اميدوار شود.
شاگردان «فرانک لمپارد» که نميخواستند در اين ديدار با شکست مواجه شوند بر حملات افزودند تا «ويليان» در دقيقه ۷۲ با ضربه آزاد تماشايي گل دوم خود و تيمش را ثبت کند.
در حاليکه چلسي براي رسيدن به گل بعدي تلاش ميکرد، اين وستهام بود که در دقيقه ۸۹ با ضد حملهاي سريع و توسط «يارمالنکو» به گل سوم و پيروزي دست يافت.
بازار