ميزان/ دروازهبان دوم تيم فوتبال استقلال کرونا ندارد و بدون هيچ مشکلي ميتواند در تمرينات و بازيهاي تيمش شرکت کند.
يکي از بازيکناني که تست اول کرونايش مثبت اعلام شد، حسين پورحميدي دروازهبان دوم استقلال بود. اين در حالي است که خودش بارها اعلام کرد هيچ مشکلي ندارد، اما تست نخست او در يک مرکز درماني سرشناس و شاخص مثبت بود. با اين حال، تست بعدي مشخص کرد پورحميدي کرونا ندارد و جواب آزمايش او منفي است.
پيش از اين فرهاد مجيدي به گلر تيم اميد استقلال آمادهباش داده بود تا براي بازي با تراکتور روي نيمکت بنشيند، اما پورحميدي يکي از چهار بازيکني است که تست کرونايش منفي شد و مشخصاً مشکل خاصي براي ادامه فعاليت در تيم ندارد.
علاوه بر او، چند استقلالي ديگر هم که در تمرينات روز پنجشنبه غايب بودند، امشب به اردو ميروند تا خود را براي بازي فرداشب مقابل تراکتور آماده کنند. استقلال با احتساب سياوش يزداني و ارسلان مطهري، براي بازي با تراکتور شش غايب دارد.
بازار