نماد آخرین خبر

امیرآبادی: استقلال نباید وارد بازی حاشیه‌ای شود

منبع
فارس
بروزرسانی
امیرآبادی: استقلال نباید وارد بازی حاشیه‌ای شود

فارس/ کاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال گفت:انگيزه استقلال در بازي با پرسپوليس بيشتر است و قهرماني پرسپوليس در ليگ به ضرر اين تيم در نيمه‌نهايي جام حذفي است.
مهدي اميرآبادي در خصوص برگزاري ديدار استقلال و پرسپوليس در نيمه‌نهايي اظهار داشت: بازي دو تيم بسيار سخت است و از حالا دوباره حرف و حديث‌ها شروع شده است.
وي افزود: اين بازي براي هر دو تيم سخت است، پرسپوليس قهرمان شده و استقلال انگيزه قهرماني در جام حذفي را دارد. مطمئنا اين بازي در سرنوشت هر دو تيم تاثير دارد و کارنامه يک سال آنها با اين بازي مورد بررسي قرار مي‌گيرد.
کاپيتان سابق استقلال تصريح کرد: استقلال اگر خداي ناکرده نتواند در ليگ سهميه بگيرد که با نتايج هفته‌هاي اخير نشان داده مدعي اصلي نايب قهرماني و کسب سهميه است در جام حذفي فرصت دارد به آسيا برود. شما مطمئن باشيد انگيزه استقلال در بازي با پرسپوليس بيشتر است و قهرماني پرسپوليس در ليگ به ضرر اين تيم در نيمه‌نهايي جام حذفي است. اين مساله را از نظر رواني و اشباع شدن بازيکنان مي‌گويم.
وي در خصوص اظهار نظر پيرواني بعد از قرعه‌کشي که به صورت غير مستقيم اشاره کرد داوري‌ها به سود استقلال است گفت: اين‌ها حواشي است که پرسپوليسي‌ها شروع کرده‌اند و استقلال نبايد وارد بازي آنها شود. استقلال بايد از همين امروز که قرعه‌کشي انجام شده تا روز برگزاري بازي به برد دربي فکر کند و با اين شرايط وارد زمين شود.
کاپيتان سابق استقلال در خصوص اينکه آيا اين تيم توانايي پيروزي دربي را دارد يا خير عنوان کرد: با اين بازي‌هايي که در هفته‌هاي اخير از استقلال ديدم مطمئنا اين تيم مي‌تواند برنده بازي باشد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره