ورزش 3/ دنيل اورساتو ايتاليايي به عنوان داور مسابقه فينال ليگ قهرمانان اروپا بين دو تيم بايرن مونيخ و پاري سن ژرمن انتخاب شد.
دو تيم بايرن و پاري سن ژرمن يکشنه شب در ليسبون فينال ليگ قهرمانان را برگزار خواهند کرد و قضاوت اين ديدار حساس و تعيين کننده به عهده دنيل اورساتو، داور ايتاليايي و مشهور خواهد بود.
در واقع کميسيون داوري يوفا به رياست روبرتو روستي ايتاليايي، دانيل اورساتو را براي قضاوت مسابقه ليسبون انتخاب کرده است. مانگانلي و جيلاتيني اين داور را در امر قضاوت ياري خواهند کرد. الب اينجاست آخرين داور ايتايايي که هدايت فينال ليگ قهرمانان را بر عهده داشت ريتزولي بود که در سال 2013 و در بازي بايرن مونيخ مقابل دورتموند قاضي ميدان بود و بايرن آخرين بار آن سال موفق شد ليگ قهرمانان را فتح کند. حالا و بعد از هفت سال، يک بار ديگر يک داور ايتاليايي در فينال ليگ قهرمانان قضاوت مي کند و يک پاي مسابقه نيز بايرن مونيخ است.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد