نماد آخرین خبر

واکنش تیاگو سیلوا به احتمال بازگشتش به سری آ

منبع
فارس
بروزرسانی
واکنش تیاگو سیلوا به احتمال بازگشتش به سری آ

فارس/ کاپيتان پاري سن ژرمن به احتمال بازگشتش به سري آ ايتاليا واکنش نشان داد.
تياگو سيلوا، کاپيتان پاري سن ژرمن به احتمال بازگشتش به سري آ ايتاليا و  پيوستنش به فيورنتينا واکنش نشان داد. قرارداد مدافع برزيلي با پاري سن ژرمن در پايان فصل به اتمام مي رسد و بازي در فينال ليگ قهرمانان اروپا مقابل بايرن مونيخ به نظر آخرين بازي سيلوا است.
مدافع برزيلي در مصاحبه با سايت «کالچو مرکاتو»، گفت: سرنوشتم در دستان خودم است. اين آخرين فصل حضورم براي پاري سن ژرمن خواهد بود. اگر بتوانم در آينده فوتبال بازي کنم اين مساله را بررسي مي کنم و بهترين انتخاب را مي کنم.
فيورنتينا به سيلوا پيشنهاد امضاي قرارداد 2 ساله با دستمزد ساليانه 4 ميليون يورو را داده است. مدافع برزيلي از سال 2009 تا 2012 براي ميلان بازي کرد. بعد از آن عازم پاريس شد و در طول 8 سال گذشته براي پاري سن ژرمن 204 بازي انجام داد و 9 گل به ثمر رساند.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره