تناقض عجیب نقل و انتقالات سازمان لیگ با لیگ قهرمانان آسیا

مهر/ نقل و انتقالات سازمان ليگ فوتبال در روزي شروع مي شود که تيمهاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا بايد در همان روز ليست نهايي خود را به AFC ارائه دهند.
نوزدهمين دوره مسابقات ليگ برتر فوتبال ايران پنجشنبه گذشته به اتمام رسيد تا تيم ها براي حضور هرچه بهتر در فصل آينده اين مسابقات به دنبال جذب بازيکنان مدنظر خود در نقل و انتقالات تابستاني شوند.
شيوع بيماري کرونا که باعث به تعويق افتادن تقويم بازي هاي فصل جاري شد زمان پنجره نقل و انتقالات تابستاني را نيز دستخوش تغيير کرد تا باشگاه هاي حاضر در مسابقات فصل آينده از ششم شهريورماه بتوانند با بازيکنان جديد خود قرارداد رسمي ببندند.
کميته نقل و انتقالات سازمان ليگ فوتبال که جلسات متعددي را با مسئولان فدراسيون فوتبال و باشگاه هاي ايراني حاضر در ليگ قهرمانان ۲۰۲۰ آسيا داشت در حالي زمان شروع پنجره نقل و انتقالات را انتخاب کرده که در همان روز تيم هاي فوتبال پرسپوليس، سپاهان، استقلال و شهرخودرو بايستي ليست نهايي را به AFC ارسال کنند.
پيگيري هاي خبرنگار مهر، نشان مي دهد مديران اين باشگاه ها در هفته گذشته نيز جلساتي را با حميرا اسدي رئيس امور بين الملل فدراسيون داشته اند که قرار است رايزني هاي لازم براي گرفتن زمان بيشتر از کميته مسابقات ليگ قهرمانان ۲۰۲۰ آسيا انجام شود.
ادامه رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا در حالي از ۲۴ شهريورماه بطور متمرکز در کشور قطر برگزار مي شود که تيم هاي حاضر بايد ليست اوليه خود را به AFC ارسال کنند و سپس تا پايان وقت اداري دوشنبه ششم شهريورماه اسامي نهايي را با توجه به بازيکنان جديد و خروجي هاي خود ارائه دهند.